Tamara je spremna: Đurićeva se požalila na tremu, a evo ko će biti novi voditelj Zadruge!

Autor:

Zadruga

06.09.2019

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić spremna je da se u potpunosti posveti "Zadruzi 3". Brzo poput munje uputila se u Šimanovce, gde će u rijliti kuću uskoro ući 50 novih zadrugara.

Foto: instagram.com/printscreen
Tamara Đurić

Ona ih je, kao i brojne gledaoce pozdravila putem društvene mreže Instagram, te obećala "interesantnu jesen, zimu, a onda i proleće."

 

- Jako sam uzbuđena i to ne mogu da sakrijem, a zašto, videćete", počela je Tamara svoje obraćanje, sve vreme se osmehujući: "Sa sigurnošću mogu da kažem da će ovo biti interesantna jesen, zima, ali i sledeće godine proleće... Jedva čekam da se družimo, kako večeras, tako i u narednom periodu. Ne bih puno da vam otkrivam - poručila je Tamara, koja će pred publiku izaći u beloj haljini s perjem, poput prave dive iz Holivuda. 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dragan Marinković Maca

Tamara je ovime naglasila svima da očekuju neočekivano, što i njoj samoj stvara veliku tremu, ali očito u pozitivnom smislu. 

Inače, Željko Mitrović pokazao je danas svojim pratiocima novog voditeljka "Zadruge 3", Dragana Marinkovića Macu, koji će imati zadatak da ujedno bude i upravnik pozorišta koje je izgrađeno u okviru Imaginarijuma!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Roki

06.09.2019 20:27

Tamara Guska.