Tomović najavio haos u "Zadruzi 3": Gagija ću maltretirati!

Autor:

Zadruga

05.09.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća sezona najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga" sa emitovanjem počinje u petak, a nova sezona pored dobro poznate šeme unosi i brojne novine, koje će oduševiti publiku i gledaoce. Dok obavlja sve neophodne preglede pred ulazak na imanje u Šimanovcima, Vladimir Tomović, koji je već jednom diskvalifikovan zbog ispoljavanja nasilja prema drugim takmičarima, sada opet najavljuje fizičke obračune.

RepublikaFoto: instagram.com/vladelije
Vladimir Tomović...

Naime, Crnogorac je odavno potvrdio da će se naći u trećoj sezoni rijalitija, ali se očigledno nije opametio kada je ispoljavanje nasilja u pitanju, pa je Staniju Dobrojević nazvao američkom Macom Diskrecijom, a Gagija Đoganija pred kamerama namerava da maltretira!

- U rijaliti ulazim onakav kakav sam bio i u prethodnoj sezoni. Već ste obavešteni o tome da su neki najavili da će prema meni da ispoljavaju nasilje kad se tamo nađemo, ali naravno, ja se ne plašim i dobro znam da se branim. Miljana Kulić je prva najavila rat i hoće sve Kuliće da navede da se sa mnom obračunavaju, tako da će imati obračun. Nikada u rijalitiju nisam samoinicijativno reagovao, osim u situacijama kad sam bio dobro isprovociran. Vidim da ulazi Lunin tata, njega ću da maltretiram, nekako mislim da je baš pogodan za kinjenje - rekao je Vladimir, a potom je potkačio i bivšu devojku Staniju Dobrojević, koju je uporedio sa starletom Macom Diskrecijom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani...

Tomović: Miljana Kulić je prva najavila da želi rat sa mnom, tako da će dobiti obračun

- Što se Stanije tiče, već sam rekao u intervjuu koji sam dao za vaš list da decu sada rađa dečku Marku Markoviću. Više me ta priča ne zanima! Ona je za mene sada ista kao Maca Diskrecija, vidim da se tako ponaša. Ne čujem se sa njom i ne zanima me gde je sada i šta radi. Stavio sam tačku na moj odnos sa njom, ali ako bude spremna da se prepucava sa mnom, biću spreman i ja. U to budite sigurni! Ako uđe u rijaliti, verujem da ćemo imati neki kontakt, kakav-takav, ali ništa ne planiram. Samo mogu da dodam da sam i dalje ona budala koja sam do sada i bio, iako je prošlo godinu dana! Svašta od mene možete da očekujete, tako da će biti zanimljivo - rekao je Crnogorac.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Doborojević...

Novinar Srpskog telegrafa ulazi u "Zadrugu 3"!

U prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" redakcija Srpskog telegrafa imala je svog predstavnika Milana Miloševića, koji se kao novinar ravnopravno takmičio sa ostalim učesnicima. U trećoj sezoni u šou-programu će se naći novinar rubrike Estrada Marko Đedović, koji će se u Imaginarijum useliti u petak, kada ovaj TV format zvanično počne.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jak

05.09.2019 13:07

On u glavi nema pamet za nešto pametno. On samo sprema i izvršava nasilje. Još poveo i psa kao da je pošao u lov.

Odgovori 16 1
Đura

05.09.2019 13:19

Lako je slabijeg maltretirati. Maltretiraj pameću pametnijeg od tebe.

Odgovori 15 1
Jelena

05.09.2019 19:00

Kakav olos ovaj Vladimir.