Razbija se od para! Evo koliko Aleksandra Subotić zarađuje od reklama na Instagramu!

Autor: Hit Informer

Zadruga

04.09.2019

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić je po izlasku iz Zadruge uspela da preboli ljubavni brodolom koji je imala sa Davidom Dragojevićem koji ju je ostavio zbog Ane Korać.

RepublikaFoto: e-stock agency
Aleksandra Subotić

Ona je započela novu vezu, a izgleda i da joj je posao krenuo, jer Aleksandra mesečno zarađuje i nekolio hiljada evra samo od reklama na Instagramu.

- Aleskandra uzme 50 evra samo da bi nekoga reklamirala na Instagram storiju. Skuplje je ako objavi fotku nekog proizvoda i to naplaćuje 100 evra - kaže izvor blizak starleti. 

Aleksandra nije želela da kaže koliko tačno zarađuje u toku meseca, ali je definitivno zadovoljna.

- O svojim mesečnim primanjima ružno je da pričam. Mogu samo da kažem da se od reklamiranja lepo živi, ali da sve zavisiod meseca do meseca. Nekada ima više posla, a nekada manje. Sve u svemu, ne žalim se - rekla je ona. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mika

04.09.2019 10:36

Budale neka placaju. Ja nikada nisam gledao njen profil.

Odgovori 17 1
Dera

04.09.2019 18:59

@Mika - I ja sam na Internetu svaki dan bar 10 časova ali njen profil nikada nisam gledaao niti ću. Nevažna osoba - nebitan profil.

Andrija

04.09.2019 17:43

Ala lage!

Odgovori 10 0