Ana ne može da zatrudni ide na veštačku oplodnju! Koraćeva ima ginekološke probleme!

Autor:

Zadruga

03.09.2019

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnici druge sezone rijalitija "Zadruga" Ana Korać i njen dečko David Dragojević na sve načine pokušavaju da sačuvaju privatnost po izlasku iz Imaginarijuma, pa se drže podalje od očiju javnosti.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Ana Korać

Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, brineta je sa svojim partnerom nedavno posetila jednu privatnu kliniku da bi se podvrgla veštačkoj oplodnji. Naime, Koraćeva je nedavno išla na detaljne preglede preventive radi, a tada su joj doktori rekli da su joj jajnici u jako lošem stanju.

- Ana je posle izlaska iz rijalitija otišla na preventivni pregled, na kom je izvadila krv, a tada su joj stručnjaci rekli da postoji mogućnost da ima probleme sa jajovodima. Faktori za nastanak ove vrste nezdravosti bitno se razlikuju od osobe do osobe, a u Aninom slučajno za to može da bude odgovoran nezdrav način života. Ukoliko mlada devojka često nosi garderobu koja joj otkriva stomak, nije neuobičajeno da se jave ovakve vrste problema - otkrio nam je dobro upućen sagovornik na početku.

Anu posebno uplašila prognoza da su šanse da postane majka vrlo male

RepublikaFoto: instagram.com/david__dragojevic_official
Pokušavaju da se ostvare u ulozi roditelja

Kako dalje saznajemo, Ana je pre nekoliko meseci imala infekciju koja je prouzrokovala da se problemi sa jajovodima jave, pa se sada sve odrazilo na njeno zdravstveno stanje.

- Ana je posle preventivnog pregleda sa Davidom rešila da ode kod privatnika kako bi se potvrdila prognoze lekara. Doktor joj je posle dodatnog pregleda potvrdio istu stvar, a ona je potom sporni problem povezala s tim što nikako ne može da zatrudni. Lekaru je ispričala da su ona i David već nekoliko puta pokušali da naprave bebu, ali da im nikako nije bilo jasno šta je razlog što ona nikako ne ostaje u drugom stanju. Lekar joj je potom objasnio da je problem sa jajnicima glavni uzrok i da bi u njenom slučaju najbolja opcija bila veštačka oplodnja - rekao nam je izvor i potom objasnio da Ana zaista želi da ima decu sa Dragojevićem, te i da će oni u što kraćem mogućem roku da započnu proces veštačke oplodnje.

David se ne odvaja od starlete otkako je počela da obavlja nužne preglede kako bi se utvrdilo koja je najbolja opcija za to da ostane u drugom stanju

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Šanse da postane majka vrlo male

- Anu je posebno uplašila prognoza da su šanse da postane majka vrlo male, pa je odmah sa Davidom počela da priča o tome da već sada preduzmu sve mere. Rešili su da se maksimalno posvete tome, a kako su dosta novca oboje zaradili u rijalitiju, ne vide bolju investiciju od toga da Ana što pre ostane u drugom stanju. Koraćka je sa jednim specijalistom već razgovarala o tome na kojoj klinici bi bilo najbolje da se podvrgne neophodnoj proceduri kako bi ona i David što pre postali roditelji, a sve rade sa osmehom jer veruju da će sve da prođe u najboljem redu - završava naš sagovornik.

Šta je poremećaj funkcije jajovoda?

Prohodni jajovodi su neophodni da bi spermatozoid mogao nesmetano da dođe do jajne ćelije i da nakon oplodnje embrion stigne do materice. Najčešći uzroci poremećaja funkcije i prohodnosti jajovoda su endometrioza, infekcije uzrokovane seksualno prenosivim bolestima, prethodne odrađene hirurške intervencije u abdomenu i maloj karlici, ali i potencijalne intervencije vanmaterične trudnoće.

Foto: instagram.com/___californication

Davida bije glas da je impotentan!

Dečko bivše zadrugarke Ane Korać David Dragojević nedavno je bio u žiži javnosti zbog priča da od partnerke krije da je impotentan. Naime, o ovim detaljima je u javnosti govorila i majka njegove bivše devojke Aleksandre Subotić Ljuba Pantović, koja je i u nekoliko emisija kazala da Dragojević ima problem seksualne prirode, ali da o tome sve vreme ćuti. David se povodom njenih izjava nije oglašavao, ali se na društvenim mrežama indirektno obratio bodi-bilderki navodeći da ona priča neistine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mark

03.09.2019 10:08

O kakvim gadostima ovi pricaju da bi bili u kadru.

Odgovori 10 0
Pavle

03.09.2019 11:41

A o braku ni ne razmišljaju.