Marko sa 16 godina pobegao iz Brusa! Živeo na račun devojke i njene majke, krije od Lune da je bio priženjen!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadašnji dečko Lune Đogani i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" u mladosti je bio prilično nestašan i svojeglav, pa je ocu Dobrivoju i majki Nedeljki zadavao glavobolje jer vrlo često nisu znali gde se nalazi i da li je živ.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Marko i Luna

- Njega su zanimale devojke nije ga zanimala škola, on je di-džej od sedmog razreda osnovne škole. Više vremena provodio je po žurkama nego u školskoj klupi. Marko je jedva završio srednju školu jer je svega nedelju dana pred kraj školske godine imao deset jedinica. Za sve je bio kriv njegov posao, ali i ljubav. Bio je ludo zaljubljen u tadašnju devojku Danijelu, njegovu sugrađanku koja je bila godinu dana starija od njega. Kad je odlučila da napusti Brus i preseli se u Beograd, on je pobegao od kuće zajedno s njom. Nisu mogli da zamisle da se razdvoje. Njegovi su ga tražili danima, umalo se nisu razboleli jer nisu znali ni gde je ni da li je živ - navodi izvor i objašnjava šta je Marko radio u Beogradu.

Markovi roditelji su hteli da puknu od sramote jer im je sin napustio kuću i otišao kod devojke u stan

Nije bilo govora o povratku u Brus. Danijelina mama ga je upisala u Gimnaziju "Sveti Sava" onda kada je počeo da živi s njima. Kako naš narod kaže, Marko se priženio. Mama njegove devojke nazvala je njegove roditelje i rekla da će on živeti s njima u Beogradu i da će ga ona izdržavati, te da se Marko kući ne vraća. Njegovi su digli frku, nisu želeli da se po Brusu čuje da im se sin priženio i da ga izdržava tašta, zahtevali su da se smesta vrati kući - kaže izvor blizak Luninom dečku i nastavlja:

RepublikaFoto: instagram/ luna_djogani
Krije od Lune svoju prošlost

- Onda su pali na Danijeline suze, koja je plakala i molila da Marko ostane s njima. Pristali su na kraju. Marko je živeo kao kralj. Njena mama ga je hranila, oblačila, slala na ekskurzije i ispunjavala sve želje jer je bila dobrostojeća, bogata žena. Živeli su u centru grada, nema šta nisu imali. Ipak, Markova mama Nedeljka je molila boga da ta veza pukne. Plašila se da će ih zaboraviti i da će ih se odreći zbog lagodnog života koji su mu Danijela i njena majka pružile. Ljubav je potrajala nekoliko meseci, taman do kraja školske godine. Marko je završio sa školom, a onda se sa koferima, ali bez Danijele, vratio u rodnu kuću u Brusu. Odmah je upisao treći razred gimnazije.

Živeo je kao kralj. Njena mama ga je hranila, oblačila, slala na ekskurzije i ispunjavala sve želje jer je bila bogata žena

Naš izvor dalje otkriva šta se desilo nakon toga u Brusu.

- Iz velegrada se vratio slomljenog srca i nikada nikome nije rekao šta se desilo i zašto su raskinuli ljubavnu vezu. Patio je mesecima, nije jeo, plakao je i stalno pričao o Danijeli. Onda se vratio Ljubici, devojci iz doba osnovne škole, međutim, ni ta veza nije potrajala dugo - završava izvor blizak porodici Miljković, koji je želeo da ostane anoniman.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Markom kako bismo proverili ove navode, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nije bio omiljen u Brusu!

Marko Miljković je sada već davne 2006. godine bio učesnik rijalitija "Veliki brat", zbog kog je postao omražen u rodnom Brusu. Rijaliti je podelio ljude na one koji ga obožavaju i one koji ne mogu da ga smisle. Dolazio je jednom u godinu dana, zavodio je sve moguće tinejdžerke, a onda je ponovo nestajao.

Foto: e-stock

Luna neće brak sa Markom!

Luna Đogani u više navrata pred kamerama TV Pink izjavila kako neće da se uda za Marka Miljkovića.

Iako je uložila mnogo truda da njihova veza uspe, Anabelina ćerka negodovala je na pitanja o tome da li planira da stane na ludi kamen sa svojim sadašnjim dečkom. Ona je izjavila kako je ona još mlada za brak, ali da je svesna kako je Marku sada idealno vreme da osnuje porodicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Živojin

03.09.2019 13:47

Neodgovorni avanturista i neobuzdani kockar.

Odgovori 26 2
Tigar

03.09.2019 14:02

Pustahija.

Odgovori 21 0
Miks

03.09.2019 19:09

Pa i Luna je imala dva braka (vanbracne zajednice) od po godinu dana.

Odgovori 16 1