Goreće Šimanovci! Ljubavni trougao iz prethodnih sezona se vraća na imanje!

Autor: informer.rs

Zadruga

03.09.2019

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zadruzi 3 sprema se rat oko Ane Korać. U megapopularni rijaliti koji počinje u petak na televiziji Pink, ulaze dva starletina bivša momka . FIlip Mijatov i Marko janjušević Janjuč, ali i njena najbolja drugarica Tara Simov, kao i buduća jetvra i dever Dalila i Dejan.

RepublikaFoto: e-stock/ D. Stanojevic /pixabay.com

Dok jedni budu iznosili Anin prljav veš, a drugi je branili, ona će još malo biti na slobodi, ali će im se u oktobru pridružiti unutra.

Ovo potvrđuje i Filip Mijatov koji je kako tvrdi Ani plaćao plastične operacije i da joj je davao novac za seks.

- Ova Zadruga će se vrteti oko Ane Korać. Ona će ući za mesec dana, a tamo ćemo je dočekati Janjuš, Tara i ja. Obaviću s njom jedan ozbiljan razgovor pred kamerama, ali neću da pominjem njen posao jer čitava Srbija zna čime se ona bavi - kaže Mijatov i dodaje:

- Siguran sam da će pobediti, jer ćemo svi pričati o njoj. Spreman sam da se kladim sa svakim od mojih pratilaca u 100 dinara. Imam ih više do 42 hiljade, što znači da sam spreman da uložim 35 hiljada evra u Aninu pobedu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stršljen

03.09.2019 07:48

Kamo sreće,da bez ljudskih posledica izgori taj nemoralni jeb*rbik u Šimanovcima.To je zlo za vaspitanje i shvatanje načina života omladine Srbije koja želi posle da ide tim putem lagodnog života,ali na žaloat nema u Srbini pametnog da takve vaspitne programe ukine.

Odgovori 13 1
Vasko

03.09.2019 10:24

Ma ovo je neki mnogougao.