Ima posledice drogiranja! Gagi opriznao: Sad sam na antidepresivima!

Autor: Blic.rs

Zadruga

02.09.2019

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani 6. septembra ući će u "zadrugu 3", a sada je otkrio i kako se oseća kao i kako komentariše spekulacije da je u rijaliti morao da uđe jer je u potpunosti bez novca.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Sad je samo na antidepresivima... Gagi Đogani

- Bio sam narkoman, izlečio sam se. Zadnjih... četiri godine nisam više u toj priči. Ostao sam sa blagim terapijama - na antidepresivima i tablete protiv pritiska - priznao je Gagi.

Kasnije, otkrio je da je pod pritiskom zbog ćerke Lune, odnosno zbog njenog života u "Zadruzi" koji je pomno ispratio. Van toga, kako kaže, zdravstveno se oseća sasvim u redu. 

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Zbog Lune uzima terapiju...

- Pa, dobro sam. Ništa mi ne fali. Sve je u redu. Imam ja neku terapiju, to zbog Lune, zbog ove dve godine što sam bio pratio, pa... zbog tog pritiska malo imam problem. Pijem tu neke antidepresive. To je normalno u mojim godinama. S obzirom kakav je i posao, čime se ja bavim, mislim da su svi na toj terapiji - rekao je Gagi. 

Što se tiče finansijske situacije, on tvrdi da mu na mesečnom novou više od 500 evra i ne treba. 

- Ja imam dovoljno za osnovne stvari, a to je da jedem, da imam za gorivo, da mogu da platim komunalije... Meni ne treba ništa! Ništa me drugo ne ispunjava da ja imam mnogo para,  ozbiljno. Ja sam sve imao u životu. Mesečno? 500 evra mi je sasvim dovoljno da mogu da budem zadovoljan, da iznesem tih mesec dana i to je to - tvrdi Gagi, koji zarađuje od nekolicine nastupa mesečno. 

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Jedva čeka da uđe u "Zadrugu 3"... Gagi

- Zarađujem od mojih nastupa koje ja imam jednom, dva, tri puta u medec dana i to je to. Sad, hvala Bogu, kad budem ušao u 'Zadrugu' biće para. Uložiću u biznis, da se bavim muzikom, igranjem, za šta me je Bog dao - bio je iskren Đogani. 

Njegova ćerka Luna nedavno je uradila grudi, a o tome je brujala cela Srbija. Što se njega tiče - nije morala, ali je i te kako podržao ćerkin potez i tu je za nju šta god da joj zatreba. Međutim, Marko Miljković i majka Anabela non-stop su joj "na raspolaganju". 

- Ona je presrećna. Kući je, juče sam je posetio. Malo je fiksirana u stanu... Marko je uz nju non-stop, mama, svi. Ima nas! Ona je stavila to zbog sebe, što se tiče mene možda nije ni trebalo, a ja sve poštujem šta ona želi i što hoće - zaključio je Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Stršljen

02.09.2019 19:00

Daj te mu pare,samo pare jadniku,zabole me za njega i njegovo bahaćenje i drogiranje,neka ide u njivu na nadnicu kao 50% naroda ,da preživi,a vi pišete o tim nadri umetnicima kao da su blago srbije.

Odgovori 27 1
Tetka

02.09.2019 19:36

On nije pevač. Nije ni svirač. On je igrač.

Odgovori 25 0
BACKO

03.09.2019 10:52

@Tetka - Па где то он наступа и игра?

jelena

03.09.2019 13:31

@BACKO - Na železničkoj stanici.