Šok za ceo Balkan! Bivši dečko predsednikove ćerke ulazi u Zadrugu 3!

Autor: alo.rs

Zadruga

02.09.2019

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Gavrilović se na domaćoj sceni pojavio se pre 25 godina megahitom "200 na sat" koji mu je doneo ogromnu popularnost i ozbiljan novac. Pevač je devedesetih godina bio u vezi sa Marijom Milošević, ćerkom nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Ranije je učestvovao u nekoliko rijaliti programa, a pre nekoliko godina je odbio da uđe u "Parove", ističuću da ne želi da ruši svoj integritet i da je za njega veoma ružno da sluša pojedine svađe u rijalitijima. 

Međutim, Gavrilović je dobio ponudu za ulazak u treću sezonu Zadruge. 

- Ivan je nedavno dobio poziv od televizije Pink da uđe u Zadrugu 3. Međutim, iako je ponuda bila veoma dobra, pevač se dvoumio oko učešća - navodi izvor. 

Kako tvrdi izvor blizak produkciji, cifra koja mu je ponuđena je bila visoka.

- Gavriloviću je ponuđeno oko 1.000 evra nedeljno. On je pregovarao sa produkcijom, pa ne mogu da tvrdim da je ta suma i dogovorena - tvrdi izvor. 

Ipak, kako je izvor blizak produkciji rekao, popularni pevač je ipak odlučio da uđe u treću sezonu popularnog rijalitija! Ivan je poznat i kao veliki šoumen, pa očekujemo dobru zabavu od 6. septembra! 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ema

02.09.2019 12:45

Ivan bezglasni.

Odgovori 11 0