I on ulazi u Zadrugu? Miljana Kulić pokazala svima novog dečka!

Autor:

Zadruga

01.09.2019

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Miljana Kulić doživela je ljubavni brodolom u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga", kada je naizgled idilična veza sa Lazarom Čolićem Zolom pukla usled mnogobrojnih turbulencija.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Miljana Kulić

Posle velikog razočaranja, Kulićeva, koja je u više navrata priznala da je usamljena, bila je sama sve do sada, kada je uplovila u novu ljubavnu vezu zbog koje je bukvalno procvetala!

Naime, Miljana već nekoliko dana uživa u strastvenoj vezi sa izvesnim Đorđem, koji je zahvaljujući svom fizičkom izgledu, ali i brojnim romantičnim gestovima, uspeo da privuče njenu pažnju i osvoji njeno srce.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Miljana Kulić

Sudeći po njihovim privatnim, zajedničkim fotografijama u čiji smo posed došli, a na kojima ne skidaju osmeh s lica i razmenjuju nežnosti, Miljani i Đorđu trenutno cvetaju ruže na polju ljubavi, a koliko će ova veza potrajati i hoće li opstati usled brojnih iskušenja, pokazaće vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jaki

01.09.2019 16:04

A jel' dečko iz Niš?