POTRESNO! Nema pas za šta da me ujede! Gagi otkriva zašto ulazi u "Zadrugu 3"!

Autor:

Zadruga

31.08.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac pobednice druge sezone rijalitija "Zadruga" Lune Đogani Gagi Đogani potvrdio je za Srpski telegraf da će se u septembru useliti na imanje u Šimanovcima, a glavni razlog za to je nedostatak novca za nastavak njegove muzičke karijere.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Gagi Đogani

Naime, Gagi je vremenom shvatio da njegova bivša supruga Anabela Atijas dobro zarađuje za život, kao i njegova naslednica Luna, pa sada hoće da vrati staru slavu i izda album, ali mu je za to potrebno mnogo novca. Ulazak u rijaliti svakako je najbolja opcija da povrati popularnost i uporedo zarađuje.

Anabela me je podržala preko Lune. Moja ćerka zna da idem u rijaliti zbog novca, koji ovako nikako ne mogu da zaradim, kaže Đogani

- Telefon ne prestaje da mi zvoni otkad sam potvrdio da ulazim. Drago mi je da me je Luna odmah podržala, a preko nje je to uradila i Anabela. Svestan sam da za tako kratko vreme ne mogu da zaradim toliki novac, zato i hoću da uđem. Otkako smo se rastali Anabela i ja, koliko god da sam pokušavao da zaradim veći keš, nije bilo šanse! Mogu da zaradim, recimo, oko 700, 800 evra, ali ne da se bavim estradom, već da držim časove plesa, ali i za to treba mnogo vremena. Dok deca dođu, dok krenu da uče i ostalo. Ovako, rijaliti je oprobana metoda. Mlađoj ćerki Nini najteže pada to što ulazim. Neprestano je plakala. Luna i ja smo seli pored nje zajedno, pa smo joj objasnili da je tako najbolje. Rekao sam joj da ne mogu da sedim kod kuće i ne radim ništa. Neko mora da zaradi za njeno školovanje - rekao je denser za magazin Svet.

Foto: printscreen/instagram.com/miracoofficial

Mirko ulazi da otplati dug!

Kompozitor Mirko Gavrić je u toku pregovora sa produkcijom sklopio ugovor da će ući u treću sezonu rijalitija kako bi vratio dug od 50.000 evra. Naime, pevač je drugu sezonu "Zadruge" napustio samo 20 dana nakon početka, zbog čega je trebalo da plati pozamašnu svotu novca produkciji kao kaznu zbog kršenja ugovora. Gavrić je došao na ideju da pozove čelnike Pinka i pokuša da ispegla stvar, te je ponudio da uđe u novu sezonu kako bi odradio dug. On je sve potvrdio za Srpski telegraf, ali je naveo da se do početka rijalitija neće oglašavati i davati izjave za medije. Zanimljivo je da će se Gavrić ponovo naći oči u oči sa Miljanom Kulić, zbog koje je i napustio rijaliti usled žestoke svađe koju su imali naočigled zadrugara.

 Gagi: Mlađoj ćerki Nini najteže pada to što ulazim. Neprestano je plakala

RepublikaFoto: instagram.com/baki_b3_official
Zbog mlađe ćerke Nine mu je izuzetno teško što ulazi u Zadrugu

Pozvali smo Gagija, koji je za Srpski telegraf izjavio da je jedan od motiva što ulazi u "Zadrugu 3" i taj što posle rijalitija želi da izda novi album i opet se vine u zvezde.

- Pre svega sam muzičar, mnogo godina sam u svetu šou-biznisa iako u poslednjih nekoliko godina ništa ne snimam i ne objavljujem. Rijaliti je dobra prilika da se dodatno izreklamiram i zaradim. Razmišljam o tome da li ću snimiti novi album ili ću se pak zadržati na nekoliko pesama. Videćemo, još je taj period daleko. Rijaliti dugo traje, a ja ne znam koliko ću se zadržati. Bitno mi je da su mi najbliži dali vetar u leđa, a ne sumnjam da ću se tamo dobro snaći. Zato i imam hrabrosti da uđem. Bilo mi je teško dok sam Lunu gledao kako se sama bori, ali je izašla kao lavica, to je jedino važno - rekao je Gagi, a potom otkrio da je njegova naslednica definitivno završila sa rijaliti-karijerom.

- Luna nema nameru opet da ulazi u "Zadrugu". Ona sada skroz hoće da se posveti novim pesmama i pevanju. Ulazim sam iako mnogi misle da ću ući s njom. Ona zna da ulazim zbog novca, koji ovako nikako ne bih mogao da zaradim - rekao je Đogani za naš list.

I oni čekaju Gagija

Lista kandidata koji će se naći u septembru na imanju u Šimanovcima je poprilično dugačka, a kako se do sada spekuliše, u rijaliti ulazi preko 80 kandidata. Kada je reč o starim takmičarima, u Imaginarijum ulazi Vladimir Tomović, koji je prethodnog puta diskvalifikovan zbog nasilja i napada na Aleksandru Subotić. Iz zemunske vile u Imaginarijum sele se i Dalila Dragojević sa partnerom Dejanom Dragojevićem, ali i pozorišna rediteljka Jelena Golubović. Kada je o novim kandidatima reč, u rijaliti ulazi i internet senzacija Zoki Šumadinac, zatim frontmen grupe Trik FX Sani Ibrahimov, dobro poznata imena Miljana Kulić, Marko Janjušević Janjuš, bivši dečko Kristine Kockar Stefan Karić i mnogi drugi.

Foto: printscreen/instagram.com/sani_trikfx

Karijeru ću da napravim ko rijaliti-pevači

Sani Ibrahimov jedan je od sigurnih učesnika "Zadruge 3". Za Srpski telegraf otkrio je razlog ulaska, koji je, kako kaže, oživljavanje njegove karijere.

- Ulazim isključivo zbog medijske promocije jer sam video da drugačije ne može. Sve u svrhu promocije pesama koje smo Natalija i ja snimili i povratka grupe Trik FX na estradnu scenu. Vidim kako su rijaliti-igrači postali rijaliti-pevači i profitirali od toga, pa zašto ne bi i mi koji imamo karijeru već 20 godina - rekao je Sani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vaso

31.08.2019 05:22

Gagi da udje ali da ne razbacuje pare na luksuz i privatne škole.

Odgovori 17 1
Sava

31.08.2019 06:31

Zaradiće i brzo potrošiti na luksuz i nebitne stvari, kao i Luna.

Odgovori 23 0
nata

31.08.2019 19:20

Gagi laze pa se prenemaze. A Luna ugradjuje silikone za 5 hiljada evra.

Odgovori 12 0