Ana i David odlučili da žive godinu dana daleko od Srbije: Svi u šoku zbog njihove objave!

Autor:

Zadruga

29.08.2019

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intrigantan rijaliti par koji je svakako obeležio drugu sezonu "Zadruge" Ana Korać i David Dragojević još jednom su pokazali da im je najlepše kada su zajedno, te da u vezi nemaju nikakvih problema.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
Ana i David...

Par je, izležavajući se u krevetu isprobavao zanimljive filtere, te razmenjivao poljupce, dokazujući da su, uprkos šuškanjima da im je veza na staklenim nogama, još u velikoj ljubavi.

- E, uši mi vrati - nasmejao je David svoju devojku kada mu je "pobegao" filter sa društvene mreže Instagram dok je pokušavao da je poljubi.

Foto: instagram.com/ana_korac
Ana i David...

- Kako smo krenuli, mislim da ćemo ostati ovde godinu dana! Da, da... Je l' tako, ljubavi? - pitala je Ana Davida sa širokim osmehom na licu, na šta je on odgovorio potvrdno.

Trenutno, Anu i Davida bije glas da su se žestoko posvađali, pa i raskinuli na odmoru u Egiptu. Sudeći po njihovim objavama sa Instagrama, njih dvoje provode veoma lepe dane zajedno, a po pitanju navodnog raskida se ni jedno ni drugo nisu oglašavali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefan

29.08.2019 18:33

Svašta.