(FOTO) ŠOK PREPISKA! Nadežda uhodi Tomu: Dolazim da ga vidim, moramo da pričamo da nas niko ne vidi!

Autor:

Zadruga

27.08.2019

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i bivša zadrugarka, Nadežda Biljić, pre više od nedelju dana, preživela je pravi pakao kada je njen dečko Tomislav Panić nasrnuo na nju i tom prilikom je zadobila modrice i posekotine na licu, vratu i nozi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda i Toma

Toma je danas direktno iz Svilajnca priveden u Prekršajni sud kako bi bio saslušan jer nije mogao da pređe granicu zbog poternice koja je izdata.

Nadežda je danas spominjala Panića na svom Instagram profilu. Sada je i Toma rešio da se oglasi i progovori o njihovom odnosu. Naime on je okačio prepisku u kojoj Nadežda pokušava da se sastane sa njim, a da za taj susret niko ne sazna.

- Ovako mi ćemo sutra predveče sa mojim kumom doći. Ja ću sutra da vidim da smestim njih dvoje, a ako Tomislav hoće da me vidi, da pričamo, moramo negde gde nas niko ne vidi. Ako ima neku ideju neka da predlog - napisala je Nadežda, pa dodala: 

- Vidite ovako, ja sada tražim hotele, hostele. Možda večeras dođem u Svilajnac, volela bih da vidim Tomu da niko ne zna. I telefon ću da isključim da niko ne zna - napisala je Nadežda.

Foto: instagram.com/tomapanicofficial

Ispod ove prepiske, Panić je napisao:

- E ovako, u današnjoj izjavi sa novinarima nisam nikog spomenuo u lošem kontekstu, pa tako ni nju. Lepo sam rekao šta sam imao i video sam da se konstantno priča o tome kako ja nešto lažem ili izmišljam. Ovim putem bih želeo najlepše da zamolim Nadeždu da prestane sa svojim hirevima, izletima besa, ljubomore, itd. Tako i sve da prestanu sa ovim. Smatram sve ovo jednim vapajem za medijskom pažnjom, te samim tim bih rekao da prestanu sa izmišljotinama o meni i ja se na ovu temu više ne bih oglašavao. Hvala i živeli - napisao je Toma.   

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

28.08.2019 08:42

Pričajte telefonom. Niko vas nece videti.