Ša napravio problem Marijaninom ocu: Zbog bljuvotina koje Nenad rekao, umalo da mu daju otkaz!

Autor:

Zadruga

27.08.2019

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član porodice imao probleme zbog zadrugara!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marijana Zonjić

Večerašnja gošća Milana Miloševića Marijana Zonjić imala je prilike da se priseti i svojih mnogobrojnih svađa sa Banetom Čolakom, koji je uporno tvrdio da je bio intiman sa njom pre nego što su ušli u "Zadrugu 2".

Nakon što je pogledala snimak svađe, Marijana je teška srca prokomentarisala sve, a onda je spomenula i Nenada Aleksića Ša, zbog kog je njena porodica imala velikih problema.

RepublikaFoto: instagram.com/nenad_aleksic_sha
Nenad Aleksić Ša

- Bane je jednom izjavom sebe pokopao, rekao je da mene nikad golu nije video. Žao mi je što mu nisam jaču šamarčinu zalepila. Ne znam kome je on zanimljiv, lažovčina obična. Mi smo radili u Makedoniji, ja sam bila pevačica grupe "Funky G". On se nabacivao mojoj drugarici. Posle je Ša izjavio da je mene moj otac j**** kad sam bila mala. Napravio mi je problem. Mom ocu su dolazili na posao da ga ispituju da li je to istina, hteli su da mu daju otkaz - rekla je Marijana

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Suza

27.08.2019 18:23

Nenad Aleksić Ša Šašavi. Kakvu bolesnu maštu ima.

Odgovori 16 0
Slavko

27.08.2019 20:08

Ša je šašavi Šašavko i Šašavi Šabanko.