Luna i dalje voli Slobu! Evo ŠTA se događalo Marku Miljkoviću na finalu Zadruge 2!

Autor:

Zadruga

23.08.2019

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić gostovala je sinoć u emisiji "Zadruga - Narod pita", i tom prilikom iznela je i svoje mišljenje o Marku Miljkoviću, njegovom odnosu sa Lunom Đogani, ustvrdivši i da njeno srce i dalje pripada bivšem dečku, Slobi Radanoviću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna je bila sa Slobom u prvoj Zadruzi

- Marko će uvek ostati jedno lukavo stvorenje za mene. Veći uspeh od drugog plasmana u životu nije imao, živi u Luninom stanu, šlepa se uz nju... Mislim da su Kijini fanovi glasali za Marka. On je takav šou napravio kada je bilo finale, da Kijini glasači kažu: "Bravo" i da bi glasali. Bila sam trudna u Zadruzi 1 i dopao mi se fizički, ali sam posle videla koliko je to đubre od čoveka. Više ne vidim ni tu fizičku lepotu, idealizovala sam ga, nije mi ni lep više. On je sve radio da bi se Luna i ja svađale. Milion rasprava između njih dvoje bilo je zbog mene. Ja sam odlučila da igram igru. Ja mislim da ona i dalje Slobu voli - pričala je Miljana, a celo njeno izlaganje poslušajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Goran

23.08.2019 09:33

Naravno. Ni Luna ni Anabela nisu odustale od Slobe. Na sve nacine pokusavaju da mu se priblize.

Odgovori 27 1
Suzan

23.08.2019 14:22

Malo po malo, malo po malo, ti mi uze srce pa i sve ostalo.

Odgovori 16 1
Dario

23.08.2019 17:17

Možete da verujete ili ne, ali Luna još uvek voli Slobu kao i on nju. Oni su imali nešto posebno, nedodirljivo, nešto iskrneo i čisto...... to je u njima...oni žive sa tim.Nikada oni jedno jdrugo jpreboleti neće. TO je fakat, ez obzira šta izjavljivali jedno o drugom.

Odgovori 4 15
Ruska

23.08.2019 21:44

Kakve gluposti !!!!!! Kijini glasaci da glasaju za Marka Serpu ????? Sacuvaj Boze !!!!!

Odgovori 13 1