Isplivao se*si snimak! Bivši zadrugar igrao oko šipke!

Autor:

Zadruga

22.08.2019

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završila se i druga sezona rijaliti programa "Zadruga", a bivši učesnici su i dalje u žiži interesovanja šire jacnosti. Fanovi ovog TV formata, svakodnevno prate na društvenim mrežama dešavanja iz života bivših zadrugara.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Savo Perović je jedan od učesnika koji je obeležio prethodnu sezonu. Svi ga znaju kao pevača sa prelepim glasom i kao najboljeg druga pobednice Lune Đogani. Njih dvoje su bili nerazdvojni u Beloj kući i bili smo svedoci njihovih višečasovnih razgovora.

Međutim, sada je Savo izašao u provod bez nje. Obradovao je svoje pratioce na društvenim mrežama jednim simpatičnim snimkom. Kao dokaz da je Savo uživao u dobroj muzici, svedoči i snimak koji je podelio na svom Instagram profilu.

Naime, Perović je postavio na storiju snimak na kom igra, a čak ga je u jednom trenutku ponela atmosfera pa je zaigrao oko šipke. Privukao je pažnju i svi su gledali njegov zavodljiv ples. 

Pogledajte delić atmosfere:

Foto: instagram.com/savo_perovic_je.deriste
Foto: instagram.com/savo_perovic_je.deriste

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading