Ljuba ugrađuje nove DUPLO VEĆE grudi, a tek da čujete koliko će je sve to koštati!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović zakazala je hiruršku intervenciju, u kojoj će postojeće silikonske implantate zameniti novim, i to većim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljuba Pantović...

Kako Rijaliti saznaje, Pantovićeva se uveliko priprema da po drugi put stane na ludi kamen, i to sa svojim izabranikom iz Švedske, sa kojim je u dugogodišnjoj vezi. Naime, fitnes instruktorka se već podvrgla hirurškoj intervenciji podizanju kapaka pre desetak dana, a kroz samo sedam dana će posetiti jednu privatnu kliniku, gde će uvećati grudi gotovo duplo.

- Ljuba želi da na venčanju izgleda tip-top. Linija joj je savršena, ali joj se grudi ne dopadaju. Tražila je od doktora da joj sadašnje implantate zameni većim i podignutijim. Dogovorili su se da joj stavi nove, takozvane 3D implantate, koji su se tek pojavili na tržištu, a koji koštaju 5.000 evra. Ljuba nije žalila para, rekla je da će ceo honorar od "Zadruge" da uloži u svoj izgled, zato joj ni cena nije predstavljala nikakav problem - rekao je izvor blizak Pantovićevoj.

RepublikaFoto: e-stock
Ljuba...

Kako dalje izvor otkriva, intervenciju je zakazala poslednje nedelje avgusta kako bi se oporavila do svadbe koja je u planu u oktobru.

Ljuba: Tačno je, zakazala sam intervenciju i jedva čekam da me vidite sa novim grudima

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo bivšu zadrugarku, koja nije krila da će da ide pod nož.

- Poznato je da ja nikada ne krijem da sam nešto promenila i da obožavam da se ulepšavam. Tačno je, zakazala sam intervenciju i jedva čekam da me vidite sa novim grudima - rekla je Pantovićeva.

Foto: instagram.com/ljuba_champion

Za podizanje kapaka dala 2.000 evra

Nedavno na jednoj privatnoj klinici u Beogradu Ljuba je radila intervenciju podizanja kapaka iliti popularne mačje oči. Istog dana zadrugarka je zadovoljno napustila bolnicu, a za ovu intervenciju iskeširala je 2.000 evra.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đokica

20.08.2019 10:53

I ove joj prevelike.

Odgovori 17 0
Stršljen

20.08.2019 14:12

Bolje bi joj bilo da ugradi fundament ispod mozga,jer joj propada.