(VIDEO) Nakon zabrane druženja usledio ŠOK preokret: Marko pozvao Gastoza da organizuju svingeraj sa Lunom?!

Autor:

Zadruga

20.08.2019

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završila se druga sezona rijaliti programa "Zadruga", a bivši učesnici su i dalje u žiži interesovanja šire javnosti. Sinoć je Milan Milošević ugostio Marka Miljkovića u emisiji "Narod pita". Marko je odgovarao na niz zanimljivih pitanja koja su zanimala publiku ovog popularnog TV- formata.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/AmiG Show
Luna, Marko, Gastoz...

S obzirom na to da je Luna Đogani je priznala da je bila intimna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, i da su nakon toga ostali drugari, voditelja je zanimalo da kakvo je Markovo mišljenje povodom toga i da li joj je zabranio da se viđaju.

- Ko sam ja da joj branim? Ja znam kakav su odnos imali i sve je to u redu, ali glupo bi bilo da nas troje izađemo u grad zajedno ili na ručak. Ne branim ja njoj apsolutno ništa, ona treba sama da proceni. Kad se vide, nije ništa sporno da mu kaže ,"ćao" i da se na tome završi, ali neko specijalno druženje i da se provodi puno vremena, nema potrebe za tim. Kako bi njoj bilo da ja sa svojom bivšom devojkom provodim vremena, a sa kojom sam imao nešto. Šta da organizujemo neki svingeraj? Ne razumem? - priznao je Marko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đole

20.08.2019 10:54

Ringe, ringe raja, biće svingeraja.

Odgovori 10 3
Džema

24.08.2019 19:47

Ko si ti u Luninom životu da je nešto odobravaš ili zabranjuješ.... Luna prelepa devojko, šuit kartu pod hitno mu daj...to nije čovek za tebe.Da se kasnije ne bi kajala ilila suze i histerisala ostavi ga....nbe zaslujžuje te.On je manipulator i folirant..