Miljenik tinejdžerki ponovo u rijalitiju: Aki Marković ulazi u "Zadrugu 3"!

Autor:

Zadruga

19.08.2019

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se 2011. godine pojavio u "Zvezdama Granda" svi su mislili da će Andrija Aki Marković ostvariti zavidan uspeh, ali se on ubrzo povukao sa scene. Međutim, kako saznajemo, Aki je rešio da se vrati poslu, a veću popularnost planira da stekne ulaskom u "Zadrugu 3"!

RepublikaFoto: Promo foto
Aki...

Naime, poznato je da Aki ima sve predispozicije za dobrog rijaliti igrača, s obzirom na to da je već pokazao zavidno umeće u rijalitiju "Farma" i "Parovi".

Pored dobrog stasa, glasa, kao i iskustva u rijalitijima, Aki je široj javnosti poznat i po vezi sa Ružicom Veljković koja je svojevremeno zbog njega u "Parovima" svakodnevno lila suze. Takođe, Marković je bio i u vezi sa bivšom učesnicom "Farme" Sarom Trajanović.


Nakon što smo saznali da je obavio razgovor sa čelnim ljudima ružičaste televizije, kontaktirali smo Andriju koji nije želeo da otkriva detalje ugovora.

Pevač "Zvezda Granda" obećava pravi šou u beloj vili 


- Ima nekih ponuda, ali još uvek ne bih da detaljišem, jer ne znam šta će na kraju biti - rekao je pevač za naš list.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stojko

19.08.2019 14:14

Jos jedan propali pevac bi da se vrati na estradu.