Janjuš opasno napao zadrugare koji su pohvalili Luninu pesmu, pa poručio Đoganijevoj nešto što će je razbesneti!

Autor:

Zadruga

16.08.2019

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Luna Đogani juče je objavila svoj prvi singl prvenac "Deveti krug", a njeni rijaliti cimeri, prijatelji, fanovi, ali i brojne kolege iskoristili su priliku da joj na društvenim mrežama čestitaju na velikom uspehu, jer je za samo nekoliko sati osvojila preko milion pregleda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/ TOXIC TV
Marko Janjušević Janjuš...

Iako je na račun njene pesme i spota dobila bezbroj komplimenata, ipak, našli su se i niz negativnih i uvredljivih komentara, jer su mnogi ubeđeni da Luna nije otpevala tu pesmu. Međutim, među njima našao se i bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš koji je bez dlake na jeziku odlučio da prizna Luni da mu se numera nimalo nije dopala, pa je sarkastično prozvao i njene bliske prijatelje koji su ,,Deveti krug" precenili samo kako bi joj se na taj način priklonili.

Janjuš je indirektno želeo da istakne da Lunina pesma nije zaslužila toliki broj pohvala, koliko se o tome piše i priča, što ujedno pokazuju i dislajkovi na jutjub kanalu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Luna Đogani...

- Draga Luna, ovi što ti izbacuju pesmu na storiju i opisuju kao ,,Pokidala si. top, vrh", veruj mi da ti to nisu prijatelji! Možda i jesu, nego nisu normalni. Pravi prijatelj ti kaže kako jeste. Kao na primer ja, pesma je pakao... - bio je iskren Janjuš.

Foto: instagram.com/mali_janjus
Janjuš bez dlake na jeziku...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Alibaba

16.08.2019 21:28

Pesma je stvarno pakao. Iz pakla je i izašla. Ali zašto Luna nije tu pesmu otpevala pa kroz autotjune propustila? Još je platila da to neko drugi otpeva. Da li ti njeni savetnici imaju mozak?

Odgovori 11 3
Alibaba

16.08.2019 21:32

Janjuš je jedini iskren i govori istinu.

Odgovori 12 3
Sava

17.08.2019 16:37

@Alibaba - Janjuš je iskren prijatelj i stalno govori istinu. I Luna zna šta je istina, ali neće ni sebi da prizna.

david

17.08.2019 06:45

Bolje su Luni snimali pesme u Zadrugoviziji nego sada. Tehnika je upropastila spot i pesmu. Verovatno nije dovoljno plaćeno pa se nisu dovoljno potrudili.