(FOTO) HAOS! Sanja objavila prepisku sa Lunom: Đoganijevu zabolela istina, pa je BLOKIRALA!

Autor:

Zadruga

16.08.2019

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka i pevačica Nadežda Biljić (28) juče ujutru je prijavila svog, sada već bivšeg dečka Tomu Panića, navodeći da ju je pretukao u stanu, oko 7 časova ujutru. Nakon nemilog događaja u kojem je navodno prebijena, mnogo kolega, poznanika, fanova i bivših zadrugara se oglasilo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Sanja...

Jedna od njih bila je i Sanja Stanković, koja je dala podršku bivšoj cimerki ali i osula paljbu po Luni na osnovu prepiske u kojoj novopečena pevačica tvrdi da neće da podrži Nadeždu Biljić koja je juče pretučena. Ipak Đoganijeva tvrdi da to nisu njene reči i da je prepiska nameštena.

- Ja sam zgrožena! Koliko god me neko pljuvao, ne bih likovala. Koliko se ja sećam, Luna je pričala da joj je tata tukao mamu. Dno!
 
Foto: instagram.com/mrs_s.happy

Nakon toga, Luna joj je poslala poruku, želeći da joj objasni o čemu se ustvari radi: 

- Šta ti pišeš bre? Jel si proverila možda jel sam ja to rekla? Jel si jedva dočekala da me ispljuješ i ti? Sram te bilo - napisala je Đoganijeva.

Međutim, Sanja je nastavila da iznosi svoje mišljenje i stav:

- Istina boli , pa sam dobila blok - dodala je Stankovićeva.

Foto: instagram.com/mrs_s.happy

Na kraju je Sanja napisala kratak esej, želeći da objasni zašto o Luni misli da je dno!

- Dragi Lunjatori, nisam ja kriva što je vaša miljenica ispala dno. Ja osuđujem svaki vid nasilja, a pogotovo one osobe koje to likuju. Kvržica sve odaje, tako da ta priča da neko namešta vašoj ljubimici propada. Kanite se mene i pogledajte malo bolje koga podržavate. Moj profil je otvoren, pa lečite svoje frustracije u mojim komentarima - napisala je Sanja.

Foto: instagram.com/mrs_s.happy

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Suzana

16.08.2019 10:18

Sanja je potpuno u pravu. Luna otima zauzete momke i zauzete devojke pa je to pokusavala i kod Matore. Da Sanji otme Matoru. Vise su razgovarale Luna i Matora nego Sanja i Matora. Osvajala je Matoru polako ali uporno.

Odgovori 27 8
Tamara ana

16.08.2019 16:45

Ove jadne Sanje nigde nema. Ima je samo kad pomene Lunu. Sto joj Kija ne ponudi duet, da joj bar malo pomogne. One izginuse da se dodvore Kiji, a ova ih ne sljivi 3 %. Konacno je Luna shvatila ko su one. TO NIJE NJENO DRUSTVO. DALEKO IM LEPA KUCA (Sanja i Matora).

Odgovori 7 15