Đoganijeva uskoro kreće da nastupa kao pevačica: Gazda jednog kluba nudi BRUTALNU sumu novca!

Autor: Blic

Zadruga

16.08.2019

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Lunom Đogani vlada prava pometnja među vlasnicima klubova. Neki od njih spremni su da izdvoje pozamašnu sumu novca, samo da pobednica Zadruge svoj prvi nastup održi u njihovom lokalu.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Luna Đogani...

Luna uskoro kreće da nastupa kao pevačica po regionu i inostranstvu, a prvu će je čuti gosti kluba čiji vlasnik ponudi najeveću sumu.

- Luna se dogovorila sa svojim timom da krene da nastupa kao pevačica tek kada objavi prvu pesmu "Deveti krug". Njen muzički prvenac zajedno sa spotom juče je ugledao svetlost dana , a trebalo bi uskoro da se dogodi i njen prvi nastup. Gazde klubova su veoma zainteresovane za Lunin nastup, pogotovo za prvi nastup, za koji nude velike cifre. Gazda jednog kluba u inostranstvu spreman je da izdvoji 10.000 evra za Lunin prvi nastup. Luna će verovatno imati prvi nastup u klubu koji joj bude ponudio najveći honorar iako zbog treme priželjkuje da to bude Beograd, kako bi porodica i prijatelji došli da je podrže -  navodi izvor blizak Đoganijevoj i dodaje da će cena njenog nastupa tek biti utvrđena:

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luna...

- U ovom trenutku još uvek nije poznato koliki će honorar Luna tražiti za nastup. U zavisnosti od toga kako pesma bude prošla kod publike, odnosno kako se bude kotirala na Jutjubu, njen tim će formirati cenu. S obzirom na to da je Kija posle "Zadruge" imala cenu od 4.000 evra, a da se prethodno nije bavila pevanjem, ne bi trebalo da Luna ima manju cenu - nada se izvor.

Saša Đurić, menadžer Lune Đogani, potvrdio je da za Lunin prvi pevački nastup vlada veliko interesovanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Suzana

16.08.2019 10:23

Počinje da nastupa OTVARAČICA USTA?

Odgovori 44 2
mima

16.08.2019 11:02

da li luna nosi i stolicu za sobom

Odgovori 42 2
jelena

17.08.2019 15:17

@mima - Nosi stolicu i CD plejer. CD plejer peva a ona otvara usta.

Odgovori 18 1
Jelenko

16.08.2019 16:43

Da traži 20.000 evra za nastup. Luna toliko vredi. Ništa manje.

Odgovori 27 6