SKANDALOZNO! Oglasila se Suzana Perović prvi put nakon završetka Zadruge: Evo šta je imala da kaže!

Autor: SrbijaDanas

Zadruga

16.08.2019

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić kasno juče je pretrpela brutalno nasilje od strane svog dečka Tome Panića, a prisetimo se da je pre samo dva meseca ona pretučena i u Zadruzi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma i Nadežda...

Tada je Miki Đuričić udario šamar svojoj devojci Suzani Perović, a onda štakama pretukao Nadeždu koja se slučajno našla u blizini i pokušala da smiri situaciju.

Sve se dogodilo pred kamerama, zbog čega je Đuričić momentalno diskvalifikovan i osuđen na godinu dana kućnog pritvora. Kako je pre samo dva meseca nasilje pretrpela i Suzana, ona se ovog puta oglasila i svojoj koleginici pružila veliku podršku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana Perović...

- On je nasilnik, siledžija! Najstrožije osuđujem ovo što je uradio. Imala sam priliku i ranije da ga vidim u Zadruzi kada popije kako izgleda. On tada ne zna šta radi! Ovo što je uradio Nadeždi je sramota! Momak od 24 godine da ovoliko pije, ne priliči mu. Najstrašnije osuđujem ovaj postupak! Uz Nadeždu sam svim srcem i svu podršku joj šaljem - rekla je Suzana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Savo

16.08.2019 14:37

Šta Suzana ima da kaže. Neka ćuti tamo u Kupinovu kod njenog nasilnika.

Odgovori 16 0
Suza

16.08.2019 14:48

Suzana ne osudjuje svog siledžiju Mikija Đuričiča, već mu odlazi u posete i sprema se da se uda za njega. A osudjuje tuđeg nasilnika Tomu, kome još nije dokazana krivica. Zašto različiti aršini?

Odgovori 15 0