Miljana na mukama: Kulićeva ulazi u "Zadrugu 3", ali mora i on sa njom!

Autor: Alo.rs

Zadruga

15.08.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija rijaliti učesnica Miljana Kulić želi da bude deo i treće sezone rijaliti programa "Zadruge 3", međutim spekuliše se da su joj iz produkcije ovog šou programa postavili jedan uslov kako bi i ovoga puta ušla.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mora da ispuni jedan uslov kako bi ušla u "Zadrugu 3"...

Miljana već godinama živi u rijalitiju, ali da bi to nastavila i od septembra i da bi ušla u „Zadrugu 3“, mora da nađe dečka!

Naime,  Kulićeva će u septembru da uđe u „Zadrugu 3“, ali je dobila posebne zahteve ako želi da ponovo živi na imanju u Šimanovcima. Prethodne sezone ona je ušla s majkom Marijom i sinom Željkom, a ove će morati da uđe sa dečkom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zola više neće s njom u rijaliti... Miljana i Lazar

- Miljana je prošle sezone dva puta bežala iz rijalitija i posle je bila diskvalifikovana i do kraja se više nije vraćala u „Belu kuću“, međutim ona je odličan rijaliti igrač i uvek može da podigne gledanost, a ima i veliki broj ljudi koji je podržava. Sada je produkcija imala poseban zahtev za nju, da uđe sa svojim dečkom. Ono što je najveći problem za Nišlijku jeste što ona trenutno nema emotivnog partnera - kaže izvor i dodaje da je Kulićeva bila presrećna što joj je produkcija dala šansu da uđe ponovo u rijaliti, ali da joj je veoma teško da ispuni ovaj zahtev.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Najpre ušla sama, pa sa majkom i sinom... Marija i Miljana

- Otkad je dobila poziv, Kulićeva se svim silama trudi da nađe dečka koji će želeti da uđe sa njom u rijaliti, ali joj to ne polazi za rukom. Ona je pokušala nekoliko puta i da se čuje sa bivšim momkom Lazarom Čolićem Zolom, ali on nije želeo nikakav kontakt sa njom. Kada je od njega odustala, na moru u Crnoj Gori bacila se u promet. Upoznala je jednog dečka kog je pokušala da „obrlati“ obećavajući mu lagodan život i popularnost, ali on je ipak odustao - istakao je izvor i zaključio:

- Ona ne odustaje jer njoj život u ovakvom šou-programu veoma prija, a i potreban joj je novac. Produkcija joj je dala još tri nedelje da nađe nekog ko će da uđe sa njom, a ako to ne uspe, moraće da nađe novi način kako da se uvuče u rijaliti koji počinje u septembru ove godine - rekao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
željko

15.08.2019 10:47

Tesko ce ona opstati u rijalitiju, sa deckom ili bez decka. Zdravstveno stanje joj se pogorsalo pri kraju Zadruge 2. Nikoga ne slusa i lekove ne pije.

Odgovori 12 1