Ana Korać, Sandra Afrika i Lidija Vukićević u Zadruzi 3: Svi će poludeti od ljubomore kada saznaju kakav tretman će imati zvezda "Boljeg života"!

Autor: Informer.rs

Zadruga

14.08.2019

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadruga 3 se zahuktava, a isplivao je spisak potencijalnih učesnika koji pregovaraju sa produkcijom i na dobrom su putu da se od septembra uslele na velelepno imanje.

Foto: instagram.com/vukiceviclidija
Lidija Vukićević

Legendarna Violeta Popadić iz "Boljeg života", odnosno Lidija Vukićević, uveliko pregovara sa čelnicima "ružičaste televizije" oko svog učešća. Osim nje, ponudu za treću sezonu dobile su i sek*i starleta iz Ivanjice, Ana Korać, kao i fok pevačica, Sandra Afrika, koja je do sada često bila članica žirija u "Zadrugoviziji".

- Lidija je i ranije dobijala pozive za učešće u raznim šou programima, ali je sve redom odbijala. Ovoga puta dobila je tu mogućnost da sama odredi uslove pod kojima će ući u "Zadrugu 3". Ponuđeno joj je i da ne mora sve vreme da boravi sa ostalim učesnicima, da može da ide na spavanje kada god poželi, kao i da u Šimanovcima ima posebne odaje, gde može da se osami kad god da poželi. Kad su je kontaktirali najpre im je rekla da nije zainteresovana. Međutim, kada su joj naglasili da će imati brojne privilegije, Lidija je počela da se nećka. Pažljivo je saslušala sve što su joj rekli, ali je ostalo da detaljnije o svemu prodiskutuju kad se bude vratila sa odmora - ispričao je izvor.

Foto: instagram.com/sandraafrika
Sandra Subotić

U sličnoj dilemi je i Sandra Afrika. Iako ima mnoog zakazanih nastupa unapred, njen menadžer pregovara sa producentima "Zadruge" da u nekom trenutku uđe u Pinkov šou barem na dve nedelje.

- Ništa još nije precizirano sa njom jer su vlasnici Pinka Željko i Milica Mitrović trenutno na odmoru. Tek kada se vrate u drugoj polovini avgusta, nastaviće da razgovaraju sa Sandrom na temu njenog honorara i uslova.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
Ana Korać i David Dragojević

I Ana Korać je na korak od toga da i treći put uđe u "Zadrugu". Sada su prohtevi veći, a jedan od obaveznih uslova jeste da sa njom u šou uđe i njen dečko David Dragojević. Postoji velika šansa da tamo bude i Davidov brat Dejan.

- Ljudi vole zamršene porodične priče. Setite se samo Subotića iz Kaluđerice! David i Dejan dugo nisu pričali, sad su se pomirili, i publici bi sigurno bilo zanimljivo da vide kako će se njihov odnos dalje razvijati. Sa Dejanom bi u "Zadrugu 3" ušla i njegova žena Dalila, nekadašnja pobednica "Parova" - otkriva sagovornik.

Kako je do početka "Zadruge" ostalo nešto manje od mesec dana, polako se kompletira spisak učesnika. Šuška se da će se 6. septembra u Imaginarijum useliti Nataša Šavija, Ivana Stamenković Sindi, Zoki Šumadinac, pobednik "Velikog brata" Darko Spejko, Nenad Čanak, Jelena Jevremović, Katarina Živković, Jelena Kostov, Dragan Marinković Maca, Tamara Đurić... A tu će biti i neki od starih učesnika: Mina Vrbaški, Jelena Krunić, Eleonora Miljković, Filip Đukić, Marija Ana Smiljanić... Sve ukupno, zajedno sa Lidijom, Afrikom, Anom, Davidom, Dejanom i Dalilom - ovo je spisak od 21 učesnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pavle

14.08.2019 08:28

90 posto starih. Užas

Odgovori 11 0
Stršljen

14.08.2019 08:52

To je žalosno kad jednom dramskom umetniku dođe vreme da učestvuje na takvoj televiziji u tako nemoralnom rijaliti programu,i pljune na svoju karijeru i sve što je uradila do sada.Verovatno joj je ponestalo novca,seksa,angažmana,uloga ili joj se pomutio mozak po stare dane.