Aleksandrine nove grudi u krupnom planu, a fanovi su se začudili kada su ugledali ovo!

Autor:

Zadruga

13.08.2019

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić pre godinu dana spremala se sa dečkom Davidom Dragojevićem da uđe u Zadrugu 2, a sada joj se život potpuno promenio nakon rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Aleksandra Subotić

Učesnica rijalitija tokom druge sezone Zadruge raskinula sa Davidom, tačnije on je raskinuo sa njom nakon što je diskvalifikovana i uplovio u vezu sa Anom Korać.

Aleksandra se vratila i ostala do samog finala iz rijalitija, a nakon završetka uplovila je u vezu sa izvesnim Pecom, sa kojim trenutno uživa u Crnoj Gori.

Subotićeva se nedavno i podvrgla jednoj operaciji, odnosno smanjivanja grudi.

Nakon što je izvadila silikone, Aleksandra je pokazala grudi ispod košulje, a sada ih je pokazala u krupnoj planu u minujaturnom bikiniiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Aug 13, 2019 at 12:51pm PDT

 

Osim toga, verovatno ženska populacija, više se zagledala u drugi detalj. Aleksandra je pokazala kako izgleda bez šminke, ali i bez veštačkih trepavica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
kiza48

13.08.2019 23:13

Dobro izgledaju grudi. Nisu spljostene kao kod nekih.

Stršljen

14.08.2019 09:12

Strašno narode,i ne znam šta vidite na toj sponzoruši.Prvo mozga nema da razmisli,presudi,drugo,sami silikoni, a faca izobličena.Pravo da kažem možda pi prespavao sa njom kad bi me napili ili drogirali.