(VIDEO) Stiže beba! Ana Korać konačno progovorila o prinovi i otkrila pol!

Autor:

Zadruga

13.08.2019

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i dalje uživa u vezi sa Davidom Dragojevićem, koju su započeli pred kamerama "Zadruge 2" kada je on prevario svoju tadašnju verenicu Aleksandru Subotić upravo sa Koraćevom.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
David i Ana

Ova bivša zadrugarka snimala je spot tokom jučerašnjeg dana zajedno sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem i Lazarom Jeremićem, sa kojim su ostali u prijateljskim odnosima nakon izlaska sa imanja. 

Pred kamerama Pinka David Dragojević nije želeo da otkrije da li će oženiti Anu, dok je Koraćeva rešila da progovori o prinovi, nakon mnogobrojnih priča koje su je pratile da je u drugom stanju.

- Kupovali smo odelce skoro, jer je moj brat dobio sina. Pripremam se, uskoro ću dobiti ćerkicu. Dobiću pomeranca, devojčicu, tako da jedva čekam da stigne - rekla je Ana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dugi

13.08.2019 18:04

I Hugo je znaci uginuo. Sad stize pomeranac. Ti psi su osetljivi i traze specijalnu negu kao bebe. Ana da rodi svoju bebu i da se stara o njoj.