Skandal! Luninu prvu pesmu ne peva Luna: On progovorio o prevari i otkrio ko joj je pozajmio glas!

Autor:

Zadruga

13.08.2019

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića gostovao je sinoć u emisiji "Zadruga - Narod pita" i tom prilikom je izneo teoriju da je prvu pesmu Lune Đogani "Deveti krug" otpevala Antonija Gigovska, to jest, da je ona pozajmila glas pobednici "Zadruge 2".

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luna Đogani

- Nisam video tizer, ali sam čuo pesmu, i ono što sam čuo jako me podseća na onu malu Antoniju - rekao je Mića, misleći na Antoniju Gigovsku.

Reč je mladoj Makedonki koja se takmičila u u drugoj sezoni talent šou programa "Pinkove zvezdice" 2015. godine. Luna je, inače, objavila da će Antonija pevati prateće vokale u njenoj prvoj pesmi "Deveti krug", čije je konačno objavljivanje juče najavila za 15. avgust.

- Mislim da će ovu pesmu da otpeva Antonija. To nije teorija zavere, ja mislim da je to jako blizu istini. Ja odlično znam kako se te stvari rade - rekao je Mića, a celu  njegovu izjavu poslušajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mina

13.08.2019 18:10

Ne nego je peva Lepi Mica

Odgovori 3 40
Jela

13.08.2019 21:51

Kompjuterom će promeniti glas da bude približno Lunin glas. A Luna će da otvara usta kao i njena majka Anabela.

Odgovori 37 5
jelena

13.08.2019 22:15

Antonija Gigovska peva celu pesmu i njen glas će biti izmenjen kompjuterom da liči na Lunin glas. A posebno peva prateće vokale.

Odgovori 39 5
željko

15.08.2019 13:57

@jelena - Slusao sam spot. Glas je izmenjen u kompjuterskom programu auto-tjune, ali dosta losije nego sto sam ocekivao. A Luna neuko i pocetnicki otvara usta, jer ne zna ni reci pesme. Pa posle i ne otvara usta a pesma i dalje ide.

Odgovori 14 1