Teodora bivšem dečku sprema osvetu: Odlučila da iznese sav Gastozov prljav veš u "Zadruzi 3"!

Autor:

Zadruga

13.08.2019

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Radoičić, alijas Teodora Balzak, i Nenad Marinković Gastoz će se nakon veze u "Parovima" obračunati pred milionskim auditorijumom u rijalitiju "Zadruga 3". Kako Rijaliti saznaje, Teodora pregovara da uđe u Imaginarijum, a ponuda ju je zaintrigirala jer je čula da u rijaliti ulazi njen bivši dečko Nenad.

RepublikaFoto: TV Happy/printscreen
Teodora i Gastoz...

Naime, ovaj bivši par ima neraščišćene račune još otkad su napustili vilu "Parova" i do danas se nisu sreli i popričali o svemu, već su samo u nekoliko navrata ratovali na društvenoj mreži Instagram. Teodora se naoštrila da sve iznese javno, i to ni manje ni više nego u "Zadruzi", gde će se, po svoj prilici, ovo dvoje opet sresti.

- Teodora je nikad odlučnija da sve ispriča o Gastozu, kao i da objasni čitavoj naciji kakav je on zapravo jer ga ona dobro poznaje. Ona će u "Zadruzi" izneti sve detalje o tome kako je tekla njihova veza u "Parovima", kada su se zaista smuvali, da li je to bilo mnogo pre nego što su gledaoci saznali. Dodatno će ispričati i šta joj je pričao o bivšim devojkama u toku trajanja "Parova", a i posle - navodi izvor blizak rijaliti-učesnici i kaže da Gastoz izbegava susret s Teodorom.

- On je uvek izbegavao da se sretne s njom jer se plaši njene reakcije. Nedavno su se zamalo sreli na jednom rođendanu, ali je Nenad sačekao da ona ode sa rođendana - kaže izvor i otkriva šta je njen kec u rukavu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Teodora i Gastoz...

- Priča da je Nenad bio s Teodorom u "Parovima" tajno dok je još bio zvanično u vezi sa Naidom i da je to pravi razlog zbog kog ga je Naida ostavila. Postoji velika mogućnost da im se u toku trajanja rijalitija pridruži i Naida, pa će to biti opet jedan zanimljivi trougao, u kome će svako imati priliku da kaže svoju stranu priče - završava izvor Rijalitija.

Teodora će otkriti da li je Gastoz varao Naidu sa njom i da li su zbog toga raskinuli

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo Teodoru, koja je potvrdila da je obračun sa Gastozom neizbežan.

- Sve što sada mogu da vam kažem i smem je da sam o svemu spremna javno da govorim i da obelodanim sve što se dešavalo, uostalom, gledaćete. Sa Gastozom ću se sigurno obračunati, za ostale ćemo videti - bila je pomalo mistična Radoičićeva.

Podsetimo, Teodora i Nenad podigli su veliku prašinu u rijalitiju "Parovi" kada su obelodanili svoju vezu, a malo pre toga Gastoz je izašao iz duge veze sa fitnes instruktorkom Naidom Gadžo. Šuškalo se i da je Gastoz otpočeo vezu sa Teodorom, dok je još bio sa Naidom, ali to niko od njih troje zvanično nije potvrdio.

RepublikaFoto: Promo
Naida i Gastoz...

Teodora i Gastoz bili vereni?

Veza Nenada Marinkovića Gastoza i Teodore Radoičić opstala je i nakon rijalitija "Parovi". Naime, atraktivna rijaliti-zvezda gotovo je srušila Instagram kada je pokazala skupocene poklone, prsten i sat, zbog kojih su mnogi mislili da je postala Nenadova verenica. Tadašnji par se povodom navodne veridbe nije zvanično oglasio, a rijaliti "Zadruga" biće odlično mesto da saznamo da li je veridbe ikada bilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pula

13.08.2019 09:36

Iznesi, iznesi, da pogleda Lunjara.

Odgovori 10 2