Matora kipti od besa: Sanju proganja bivši verenik, ne da joj mira!

Autor: Svet

Zadruga

12.08.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora uskoro će proslaviti dve godine svoje veze započete u rijalitiju. Mnogi su im predviđali kraj ubrzo nakon završetka prve sezone ali se ispostavilo da je upravo samo njihova ljubav opstala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja i Matora...

Da ipak ne može sve da bude savršeno osetile su na svojoj koži. Ljubavnu idilu pokvario im je muškarac iz Sanjine prošlosti.

Naime, njen nekadašnji verenik ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegova dugogodišnja devojka "prešla na žene", te je zove non-stop i obećava joj kule i gradove.

Stankovićeva je čak u jednom momentu promenila i broj telefona, ali to nije bilo dovoljno jer je Matora načisto poludela od ljubomore.

RepublikaFoto: instagram.com/mrs_s.happy
Sanja i Matora...

- Progoni me bivši, ali šta sam ja tu kriva. Pokušala sam da ga blokiram na svim društvenim mrežama, promenila sam i broj da bi Jovana bila mirnija, ali ne vredi. Može da klekne na kolena i da me moli, što se mene tiče, ja sam izabrala Jovanu, nju volim, što je vidno, i ne bih je menjala ni za koga i ni za šta - izjavila je Stankovićeva.

- Kome bi bilo lako da ima devojku koju voli i sa kojom je izgradio sve od nule i sad se pojavi neki bivši i nudi joj kule i gradove. Izgorela sam od ljubomore, što je i normalno. Znam kakav odnos imam sa Sanjom i borim se za našu vezu. Mi smo isplivali iz svega, od predrasuda, preko reakcija naših najbližih, da bi se sad on pojavio! - besno je ispričala Tomićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Andrija

12.08.2019 21:42

Otimaju se o dobru devojku.

Odgovori 10 1
BACKO

13.08.2019 09:16

@Andrija - Добра девојка добро зарађује.