Udaje se bivša zadrugarka! Daria Stević upecala milionera iz Dubaija: Ovo su svi detalji glamuroznog venčanja!

Autor: Pink.rs

Zadruga

10.08.2019

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darija Stević izbačena je posle nešto više od mesec dana iz rijalitija "Zadruga 2", ali joj se život nakon toga iz korena promenio. Ona je upoznala milionera iz Dubaija, kome još ne želi da otkriva identitet, ali je potvrdila saznanja da će se za njega i udati.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Daria Stević...

- Tačno je da se udajem. Upoznali smo se pre par godina na svadbi zajedničkih prijatelja koji žive u Dubaiju, kasnije smo počeli da se čujemo i kada sam ja otišla na odmor tamo, izašli smo na večeru i tada je sve počelo. Ja sam onda odlazila češće tamo, on je počeo da dolazi u Beograd kad sam ja sprečena da odem zbog posla. Odavno su postojale simpatije, ali je tek pre par meseci sve preraslo u pravu bajku. Imaćemo dva venčanja (smeh). Prvo će biti na Baliju, gde će sa nama krenuti samo kumovi, a drugo, veliko svadbeno veselje, biće u Dubaiju. Venčanicu još nisam kupila, u fazi sam isprobavanja jer su mi potrebne dve, jedna za Bali, za plažu, a druga za Dubai, za pravu elegantnu proslavu - rekla je presrećna Darija. 

Darija je bogataša upoznala preko zajedničkih prijatelja pre izvesnog vremena, dopali su se jedno drugom, a sada se posvetila spremanju velikog slavlja. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading