Ostvaruju joj se snovi: Ovo je datum izlaska Lunine pesme!

Autor: Pink.rs

Zadruga

09.08.2019

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica druge sezone "Zadruge", rijalitija koji je pomerio sve granice gledanosti, Luna Đogani uskoro ostvaruje svoj veliki san i započinje svoju muzičku karijeru. Buduća pevačica snimila je nedavno spot za svoj prvenac "Deveti krug".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Luna trenutno uživa u Egiptu sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, a njena mama Anabela Atijas obradovala je objavom na društvenoj mreži Instagram. Anabela je tagovala Lunu na svom storiju i napisala "Konačno je tvoja slika dobila pravo mesto". Beogradski mediji kontaktirali su Anabelu kako bi objasnila o čemu se radi.

Anabela  je otkrila da je Luna po izlasku iz "Zadruge 2" imala nekoliko želja, a jedna od njih je bila da se slika koju je dobila od fanova za rođendan nađe u njenom novom stanu. Ta slika joj je pružala utehu kada je patila u Beloj kući i Đoganijeva je poželela da se nađe i na zidu njene sobe. Na slici se nalazi Luna koja nastupa pred punom Arenom, a poruka koju su joj fanovi napisala neće vas ostaviti ravnodušnim.

Foto: instagram.com/anabelci
Anabelina objava...

- Draga naša Lunči, ovo je drugi rođendan koji proslavljamo zajedno i ponosni smo na to. Ti si neko ko nikog ne ostavlja ravnodušnim, a takvih kao ti je malo. Ljude koji te vole si privukla svojom čistom dušom. Nisi savršena. I te kako si svojeglava, tvrdoglava, razmažena i na jedan poseban način ti svaki put uspe da nas i naljutiš i obraduješ i nasmeješ i iznerviraš u isto vreme. Ali u tom nesavršenstvu ti si savršena. Pokreće te ta posebna emocija koju nesebično pružaš svima oko sebe i ne gledaš da li je uzvraćena ili ne. Mnogi ti zamere, pa čak i mi nekad, što si tako blagonaklona i sa onima koji prema tebi nisu. Ali, naučili smo da si to ti, naučili smo da je u tome čar. Dobrota tvoje duše je nesvakidašnja. Pleniš svojim pogledom i ostavljaš bez daha svojim osmehom. Takva vrckava, šarmantna, tvrdoglava si, magično privlačna, i zato sve oko sebe ostavljaš bez daha. Iza tebe stoji cela armija ljudi koji su sve ono što ti poseduješ prepoznali na vreme. Tu smo svakim danom u sve većem broju. Stojimo iza tebe i s ponosom možemo reći da smo najjača armija. Tu smo uvek. Pratimo svaki tvoj korak. Borimo se za tvoj osmeh. Najbrojniji i najjači, uvek tu da delimo i sreću, i tugu, i uspehe, i padove, i sad koračamo sigurnim korakom sa tobom po ono po šta smo došli. A to je tvoja kruna. Budi jaka kao i do sad. Nema mesta nesigurnosti. Ti si neko ko je prebrodio ono što najjači nisu mogli, ti si zato jača od najjačeg. Ti si neko čiju bol smo do kosti osetili. Mislili su da su te uništili i da su nas uništili, a ti, a mi, nikad jači. Budi ponosna na sebe, jer tvoja snaga je odraz tvoje jačine. Za svoju borbu, uspeh i ozdravljenje si sama zaslužna. Svako jutro se seti svojih ciljeva i onoga što ti želiš. Ne dozvoli da te iko poljulja. Hrabrost je tvoje drugo ime, zato hrabro koračaj u svaku novu pobedu. A nama će biti zadovoljstvo biti uz tebe. Srećan rođendan, najdivnija naša. Volimo te - glasila je čestitka od fanova.

Nakon ove objave, Anabela je objavila još jednu.

Foto: instagram.com/anabelci
Još jedna Anabelina objava...

- Imaš novog kućnog ljubimca. Bubamara je predznak sreće: Ovo su drevni čuvari od zlih sila, nosioci zdravlja i blagostanja.

Na samom kraju razgovora Anabela je otkrila da je želela da obraduje Lunu jer bi njena pesma trebalo da izađe za dva dana, a kako ju je ova slika motivisala od kako je dobila, ovo je bio savršen poklon za njenu ćerku.

Da li će joj bubamara doneti uspeh i sreću, ostaje da vidimo. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

09.08.2019 18:50

I koji je datum izlaska Lunine pesme?

Odgovori 21 0
Mimi

10.08.2019 12:17

To je i datum Markovog izbacivanja iz stana.

Odgovori 10 2