Haos kod Dragojevića! Ana brutalno izvređala Biljanu: Matori ološu smrdiš na luk, zaljubljena si u svoje sinove!

Autor: alo.rs

Zadruga

09.08.2019

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević prihvatila je Davidovu devojku Anu Korać, kako se sin ne bi odvojio od nje, ali se desila suprotna stvar.

RepublikaFoto: youtube.com
Ana ne podnosi Biljanu

Posle nekog vremena shvatila je da sina gotovo i ne viđa, a kada ga viđa, bude razočarana što se potpuno promenio i da ništa što Ana ne odobrava ne sme ni da kaže, niti da uradi.

- Mislila je da je to prolazna faza posle rijalitija jer ih drži zaljubljenost, sve dok David nije počeo da izbegava da u porodičnu kuću dolazi sam kako bi o svemu mogli da razgovaraju i kako bi nadoknadili izgubljeno vreme - priča izvor i otkriva da je posle jedne od takvih situacija došlo do svađe u kojoj je Ana brutalno izvređala svekrvu.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
Rekla Davidu da mu više nećete kročiti u kuću

- Pre nekoliko dana Biljana je pitala Davida da dođe sam jer počinje jako da joj nedostaje, a on joj je, kao i nebrojeno puta pre toga, rekao da ima obaveze sa svojom devojkom i da će svratiti sa njom. Tada više nije mogla da ćuti i rekla mu je svašta. Urlala je na njega i govorila mu da će zbog Ane ostati sam i da će mu svi okrenuti leđa - kaže izvor i dodaje da je Koraćeva sve čula jer je bila pored njega.

- Ana je rekla Davidu da nikada više neće otići sa njim u porodičnu kuću i da je sa Biljanom završila svaku priču. Pošto ni sledećeg dana nije mogla da dođe sebi, Ana se sastala sa nekoliko drugarica i ogovarala svekrvu. Govorila je da je žena psihopata koja nema život, da je matori ološ koji smrdi na luk i da je zaljubljena u svoje sinove, zbog čega im nikada neće dati da imaju slobodan život - priča izvor i navodi da Koraćeva polako sprovodi svoj plan i da se situacija sa Biljanom svaki dan pogoršava.

- Ani neće biti problem da toliko posvađa majku i sina da nikada više ne progovore - zaključuje izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

09.08.2019 08:58

Biljana je prva pocela da besni i vredja.

Odgovori 12 4
andrej korte

09.08.2019 09:19

Ja u to ne vjerujem, jer Ana nije tip koji ogovara i ne druži se sa prijateljicama. I da bi se sa njima druzila ali neznam kada kad je stalno sa Davidom onda bi Ana odmah znala koji je izvor koji prenosi informacije u javnost tako da to pada u vodu...

Odgovori 13 2