Primila sam je u kuću, ali da ne bude da menjam ploču! Biljana konačno priznala šta misli o Ani!

Autor: pink.rs

Zadruga

08.08.2019

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević, majka Davida Dragojevića, otkrila je da su on i njegova devojka Ana Korać trenutno u poseti Novom Sadu, kako bi se Koraćeva i ona bolje upoznale.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana i Ana

- Došli su Ana i David, da ostanu dva ili tri dana, pa idu nazad za Beograd. Skupilo se društvo, pekli smo roštilj. Imala sam želju da dođu, da se malo više upoznamo. Društvo naše, porodica, prijatelji - otkrila je Biljana.

Podsetimo, na samom početku ljubavne veze između Ane i Davida, Biljana nije podržala izbor svog sina, a u razgovoru nam je ispričala i šta sada misli o Koraćevoj.

- Davidov izbor je Davidov izbor. Prosto, tu se ne mešam. Okej, devojka je fina i kulturna. Ako njemu odgovara i meni odgovara. Da ne bude da menjam ploču, jer ja jesam stajala uz Aleksandru, dok nije počela da laže - odgovorila je Biljana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moji decaci ?? ❤

A post shared by ? Ana Korac ? Official (@ana_korac) on Aug 5, 2019 at 3:28pm PDT

Koraćeva je objavila i fotografiju iz Novog Sada, na kojoj se nalaze David i mačor, a u naslovu slike stavila je komentar: "Moji dečaci".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Petra

08.08.2019 09:12

Aleksandra ništa nije slagala o vama, čak je ublažila i dosta nije rekla. Izvukli ste joj sve pare, zahvaljivala si se i ti, Biljana, po društvenim mrežama fanovima, pitam se zašto? I, da, verujem u Dejanove reči, da će David biti sa Aleksandrom dok tebi bude odgovaralo. Iskoristili ste iskrenu ljubav devojke od 22 godine, srušili joj sve snove, stid i sram da vas bude!!! I to vam nije dosta, paje još i blatite!

Odgovori 8 16
Avram

08.08.2019 09:23

A gde joj je sin Hugo?

Odgovori 21 3
Ana

08.08.2019 11:03

Davidov izbor je Davidov izbor. Tu se ne treba mešati.

Odgovori 20 3