Aleksandra od dečka dobila dijamantski verenički prsten vredan 24.000 evra!

Autor:

Zadruga

06.08.2019

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić dobila je verenički prsten sa dijamantom od svog dečka Petra, koji vredi čak 24.000 evra! Subotićka nije ni slutila da će je Novosađanin tako brzo veriti, ali priznaje da joj njegova pažnja i ljubav mnogo prijaju i da se pored njega oseća kao kraljica.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Peca i Aleksandra...

Naime, zadrugarka je nakon ljubavnog kraha koji je preživela u rijalitiju "Zadruga" najzad uplovila u mirne ljubavne vode, u kojima, po svemu sudeći, uživa. Kako naš izvor tvrdi za Rijaliti magazin, Aleksandra od Pece ne traži ništa, osim ljubavi i mirnog života, a on to i te kako zna i želi sve da joj pruži, pa je svaki dan da nečim iznenadi. Nakon svega što je Aleksandra proživela, Peca želi da ona što pre zaboravi na prošlost i da sa njim uživa u svakom trenutku.

- Svi smo bili svedoci toga šta je Aleksandra proživela u rijalitiju, ali najzad se opustila i počela ponovo da veruje muškarcima. Peca joj je pomogao da povrati veru u ljubav. On je, pored svega što joj je priuštio, ovoga puta otišao korak dalje, pa joj je spremio veliko iznenađenje. Hteo je da je obraduje i dokaže koliko je voli, pa je Subotićki iza leđa, u dogovoru sa njenom majkom Ljubom Pantović, otišao i pazario najskuplji prsten koji je postojao u tom trenutku u radnji, a koji košta 24.000 evra. Taj prsten ima posebnu cenu jer je ukrašen dijamantima i poseban rad je u pitanju - kaže dobro obavešteni izvor i otkriva da Ljubi nije bilo nimalo lako da od ćerke krije tako nešto, ali da je ipak uspela da sačuva tajnu.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Ljuba i Aleksandra...

- Ljuba je uvek brinula o svojoj ćerki, čak i kada to mnogima nije tako izgledalo, pa je i ovog puta čuvala tajnu i Aleksandri ništa nije rekla. Peca je Aleksandru, nakon što je izašla iz anestezije posle operacije, obradovao poklonom. Ona je bila presrećna i od emocija, koje su je preplavile, zaplakala i zahvalila se na svoj ljubavi koju joj pruža. Mislim da je ovo korak ka nečemu što nas uskoro očekuje, ali to ne mogu još uvek da otkrivam - bio je zagonetan i mističan naš izvor blizak ovom paru.

Subotićka: Sve je istina, mnogo sam uzbuđena, najzad je sreća na mojoj strani

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo Subotićku, koja nam je samo kratko potvrdila naša saznanja i otkrila da nikad nije bila srećnija što pored sebe ima pravog muškarca

- Jedino što mogu da vam kažem jeste da je istina da sam dobila poklon od dragog i da uživam u ljubavi sa njim, ostalo ne bih da komentarišem, pošto ćete, sigurna sam, prvi sve saznati. Svakako nas čekaju lepi i veseli dani, najzad je sreća na mojoj strani - bila je kratka Aleksandra.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić...

Podsetimo, Aleksandra je u "Zadrugu 2" ušla sa svojim tadašnjim verenikom Davidom Dragojevićem, ali nakon njene diskvalifikacije, on je uplovio u vezu sa Anom Korać i prevario je pred čitavom javnošću. Nakon njenog povratka u rijaliti, Aleksandra je tvrdila da napolju ima simpatiju, koja je ukrala njeno srce, ali u tom trenutku nije govorila o kome je reč. Potvrdu za ove njene navode dobili smo čak i dok je tamo boravila kada joj je on priredio spektakularan rođendan, koji smo svi pratili, i uputio lepe reči. Nakon završetka "Zadruge" uplovili su u vezu, u kojoj uživaju, sudeći po objavama na Instagramu i njihovim rečima.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac/instagram.com/___californicationST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ana, David, Aleksandra...
Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra smanjila grudi

Aleksandra je odlučila da smanji grudi, pa je zakazala intervenciju, koja je uspešno završena. Naime, bivša zadrugarka se javila da je izašla iz bolnice, pa je fanovima koji su brinuli poručila:

- Kao nova. Nova ja. Sve sam odlično podnela, nemam jake bolove - kao neka jača upala mišića, mislim da će rezultati biti sjajni. Hvala svima koji brinu i koji su se raspitivali za moje zdravlje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alibaba

06.08.2019 08:37

Ne volim bahatost. Možda je prsten kupljen zq 24 evra.

Odgovori 14 0