Bivši i sadašnji zaratili zbog Đoganijeve! Marko: Nemoj da si se obratio Luni! Gastoz: Smešan si, ajde probaj da mi zabraniš!

Autor:

Zadruga

06.08.2019

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik "Parova 6" i bivši dečko Lune Đogani Nenad Marinković Gastoz zaratio je sa sadašnjim blogerkinim dečkom Markom Miljkovićem. Nakon što je Luna u "Zadruzi 2" priznala da je imala intimne odnose sa Gastozom, Marko joj je to jako zamerio i zabranio joj da komunicira sa njim. Miljković je za Rijaliti potvrdio da ostaje pri stavu da Luna ne treba da se čuje sa Nenadom, međutim, Gastoz je odlučio da mu odgovori.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Luna Đogani...

Naime, nakon što je Luna priznala da je imala seks sa Nenadom, mnogi su tada bili u šoku jer je ona do tada uvek navodila da je Gastoz jedan od njenih najboljih prijatelja. Ubrzo nakon toga, Marko je više puta isticao da ne bi voleo da Đoganijeva i Gastoz nastave druženje.

Miljković je za Rijaliti priznao da su on i Luna obavili ozbiljan razgovor povodom toga.

- Ne vidim šta je tu čudno, oni očigledno nisu bili samo drugovi i sasvim je normalno da joj branim sada da se viđa sa njim. Ma, ne da se viđa samo, oni ne treba ni da se čuju, niti imaju o čemu da pričaju. Luna i ja smo baš jedno veče pričali o tome i ona se slaže sa mojim stavom. Pošto ne bi ni ona volela da se ja viđam sa mojom bivšom - rekao je Marko za Rijaliti i dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marko Miljković...

- Nemam ništa protiv Gastoza lično, ali svakako me ne interesuje šta on misli o tome što sam Luni zabranio da se druže. Neka misli šta hoće, što bi se ona viđala sa bivšim dečkom, a ja klimao glavom, nikada. Nadam se da je Gastoz razumeo moje reči.

Nakon ovih Markovih pretnji pozvali smo i Gastoza kako bi saznali šta on misli o tome i da li se možda sa blogerkom tajno sastao ili čuo. Nenad je za Rijaliti bio iskren i veoma iznenađen Markovim postupcima.

RepublikaFoto: instagram.com/gasttozz.official
Gastoz...

Nenad: Marko je kompleksaš, ja Lunu gotivim. Uvideće vremenom ko je ko i ko joj je prijatelj

- Markove pretnje su mi smešne. Pretnja u mom životu niti će da postoji niti je postojala. On može Luni da brani šta hoće i da njoj postavlja neke uslove, a meni ne može ništa - rekao je besno Nenad i dodao:

- Dečko je kompleksaš, ja Lunu gotivim. To što je on njoj nešto zabranio, ja sam to pustio da ide svojim tokom, ja radim ono što mislim da treba i uvek ću tako raditi. Kao i kada sam joj čestitao pobedu, to sam uradio iskreno, a ona je bila skroz povučena, videlo se da joj je branio i da odgovori u njenom fazonu. Vreme će sve pokazati, pa će tako i Luna s vremenom videti ko je ko, ko joj je prijatelj, a ko ne.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Alibaba

06.08.2019 08:38

Uvideće vremenom ko je ko i ko joj je prijatelj? Videli smo kakav joj je Gastozz prijatelj kada ju je tešio i odveo u krevet.

Odgovori 14 1
Jelena

06.08.2019 19:33

@Alibaba - Ma ne palite se, ovo je izmisljotina, sve.