Dejan i Dalila ulaze u "Zadrugu 3" za ogroman honorar!

Autor:

Zadruga

06.08.2019

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan i Dalila Dragojević ulaze u "Zadrugu 3", i to za ogroman honorar, koji, kako saznajemo, iznosi 120.000 evra. Mladi bračni par je dobio ponudu koja se ne odbija tako lako i u toku su pregovori.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila i Dejan...

Kako naš izvor tvrdi za Rijaliti magazin, oni su na korak do odluke da ih od septembra gledamo na malim ekranima na ružičastoj televiziji.

- Organizatori su već kontaktirali s njima i uveliko traju pregovori, a suma koju pominju je ogromna. Njih dvoje su svakako interesantni, ali sada su u žiži javnosti jer su se pomirili sa Davidom i otpočeli druženje s njim i Anom Korać. Dalila se malo duže nećkala, ali kad je suma od 120.000 evra pomenuta, uzela je to sve u ozbiljno razmatranje. Svakako ova saga "Dragojević" počinje da liči na Subotiće jer se šuška da će u "Zadrugu" ući i Biljana Dragojević, a poznato je da sa Dejanom i Dalilom ne komunicira. Organizatori verovatno zbog toga daju toliki novac - tvrdi naš izvor i dodaje da Biljanin ulazak ne zanima Dalilu, ali da Dejanu nije svejedno.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila i Dejan...

- Dejanu nije lako jer ga je sramota da se cela ta situacija sa majkom odvija pred kamerama, dok je Dalili svejedno jer ona je čvrsta u stavu da nema šta sa Biljanom da komunicira i raspravlja. Svakako će biti zanimljivo čuti obe strane jer iz ove sezone nam je sve ostalo nejasno po pitanju njih. Eto, prozivali su Aleksandru i Subotiće, a izgleda će oni biti još gori od njih. Još se najavljuje i ulazak Ljube Pantović, koja zna dosta o njima, posebno što je sada dobra sa Aleksandrom, koja joj je sve ispričala šta se dešavalo dok nisu bile u dobrim odnosima. Svakako nam od septembra neće biti dosadno - zaključuje izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/david__dragojevic_official
Svi na okupu, Dalila, Dejan, Ana i David...

Sada su u žiži javnosti jer su se pomirili sa Davidom i otpočeli druženje s njim i Anom Korać

Podsetimo, problemi u porodici Dragojević su nastali kada je David optužio brata Dejana i Dalilu da su krivi za spontani pobačaj njegove bivše verenice Aleksandre Subotić, što se na kraju ispostavilo kao laž. Ali sada su se svi izmirili, tako da su na okupu, naravno, svi osim Biljane, kojoj je Dejan zamerio da ga je potpuno zanemarila i da je htela da ugrozi njegov odnos sa suprugom Dalilom.

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila traži frizera i šminkera u rijalitiju

Dalila Dragojević tražila je od produkcije da joj da frizera i šminkera utorkom kada su žurke. Njoj je jako bitno da lepo izgleda jer je Pink najgledanija televizija.

- Dalila je tražila jednom nedeljno sređivanje kose i šminkera da bi lepo izgledala. Njoj je to jako bitno jer je gledanost ogromna. Takođe je tražila i manikira i pedikira jednom mesečno, ali o tome još pregovaraju - tvrdi naš izvor.

Foto: instagram.com/david__dragojevic_official

Nagovaraju Anu i Davida da uđu

Bračni par Dragojević nagovara Anu i Davida da uđu "Zadrugu" kako bi udružili snage u Imaginarijumu. Ana i David još ne razmišljaju o tome, ali kako naš izvor tvrdi, njihov ulazak zavisi isključivo od para koje im budu ponuđene. Za sada odluku nisu doneli, ali Davidu se ulazi jer mu je to najlakši način da zaradi novac, a i da brani brata pošto mu se u prošlosti nije pokazao kao lojalan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Suza

06.08.2019 07:58

Možda je taj bračni par poznat po svojim umetničkim delima.

Odgovori 13 5
Lenny

06.08.2019 13:47

Isto sranje samo drugo pakovanje