Ljuba razotkrila Staniju i njenog dragog: Marko šalje poruke mom dečku!

Autor:

Zadruga

06.08.2019

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović prilikom ulaska u "Zadrugu 2" nije bila u lošim odnosima sa Stanijom Dobrojević, ali se to vremenom u rijalitiju promenilo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija će poludeti... Pantovićeva i Dobrojevićeva

Pantovićeva je komentarisala vezu Stanije i Marka Markovića, a Dobrojevićevu je u startu nazvala "matorom prostakušom" zbog čega je bilo jasno šta misli o njoj. 

RepublikaFoto: e-stock agency
Ljuba ih razotkrila... Stanija i Marko

- Ona se kačila na Aleksandru, na Sanju i Matoru, mene. Ja sam nabrojala kada je ušla na koga će se nakačiti i tako je i bilo. Muvala se, sviđa joj se ovaj, sviđa joj se onaj. Ja sam joj lepo rekla da je krenula uzbrdo, a onda je samo krenula nizbrdo. Sećam se ranije kada se krila iza paravana da se ne vidi u brushalteru. Sad je prostakuša neviđena, baš je matora prostakuša - odbrusila je Ljuba, a onda nastavila da priča o Marku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ljuba Pantović

- Divni su, meni je najjadnije kada vidim na šta su ljudi spremni. U ovom momentru svi znaju da sam ja bila u super odnosima sa Markom, on je baš onako ispao dno, ja sam to njemu i rekla da ne mogu da verujem da on spušta pogled kada prođe pored mene, jer je njemu takva osoba odredila sa kim će se druži, sa kime neće. On šalje poruke Švedskoj, je l' mu to dozvolila baba Stana? Pošto sa mnom ne priča i ne sme da priča, zove nekog ko je moj - zaključila je Pantovićeva u emisiji "Narod pita".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Alibaba

06.08.2019 08:41

Nema veće i starije prostakuše od Ljube.

Odgovori 20 0
Vojkan

06.08.2019 11:05

A oni se uopšte ne poznaju.