Ovo niko nije očekivao: Dok su Matoru rešetali pitanjima o katalogu i Makrou Maksimoviću, evo šta je Sanja radila!

Autor:

Zadruga

05.08.2019

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora priznala je javno da je na početku rijalitija imala izuzetno loš odnos sa Aleksandrom Subotić. Upravo je to bio razlog zašto su se mnogi začudili kada su videli da je za vreme Matorine velike ispovesti njena devojka Sanja provodila vreme upravo sa njom, kao i njenom majkom Ljubom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora...

- Prvi deo rijaltiija je bio očajan. Ona je ćerka moje drugarice Ljube, ali se znatno popravila. Imala je svoju priču. Više nije trčala za Davidom, smirila se. Sada imam okej mišljenje - ispričala je Matora u "Narod pita", a Sanja joj je sedeći rame uz rame sa Aleksandrom poželela srećno gostovanje. 

Devojkama je društvo pravio i Ljubin dečko, čuveni "Švedska" kog je ona često spominjala u rijalitiju i pozdravljala ga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja ❤️❤️❤️ @sandrasuboticss @miky_mp_bike @mrs_s.happy Po @matora23 smo otisli posle ❤️

A post shared by IFBB PRO LJUBA PANTOVIC (@ifbb_pro_ljuba_pantovic) on Aug 5, 2019 at 3:09am PDT

Dok je Sanja pokušavala da skrene misli i uživa sa prijateljima, Jovana se svojski borila kako za sebe, tako i za nju. Naime, ona je pred celom Srbijom progovorila o elitnoj prostituciji, te velikim optužbama s kojima je zajedno sa svojom devojkom morala da se nosi. 

- Niti je neko davao izjave, niti je neko pisao, video ili čuo. Niti je taj makro koji se javljao pričao nešto. Najlakše je kada neku devojku hoćete da ukaljate, pa kažete da je prostitutka. Ne razumem čemu ta potreba i toliko da se svaka devojka u svađi kaže da je prostituka. Nervirala sam se u 'Zadruzi'. Napolju Sanja i ja živimo jedan normalan život, niti imamo takve situacije kakve smo imale tamo. To su prazne priče i budalaštine - ispričala je Matora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, facebook.com/Mihailo Maksimovic/pixabay
Sanja i Mihajlo...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rudi

05.08.2019 20:45

Smešni su u kafani na večeri.