Miljana Kulić iznela šokantne detalje o bivšem: Zoli taksisti doturaju belo!

Autor:

Zadruga

05.08.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je tokom gostovanja u emisiji "Narod pita" iznela šokantne tvrdnje o bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli i javno ga optužila da kupuje narkotike, ali se i osvrnula na aferu "prostitucija", koja je potresala Srbiju dok je boravila u rijalitiju "Zadruga", te je otkrila šta zna o starletama Ani Korać i Sanji Stanković.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Naime, Miljana je do tančina objasnila šta je saznala nakon raskida sa di-džejem iz Dervente, kao i to da je našla kokain u stanu u kome su zajedno živeli.

- Zola je konzumirao narkotike, belo i ono što se duva. Taksisti su mi pričali kako je tražio preporuke. Tako da mi uopšte nije žao ove ljubavi i majka me je upozoravala. "Ovaj duva, non-stop je našmrkan", govorio je Bora Santana, a onda je govorio da se šali. Kada sam se selila iz stana, pošto sam ja platila četiri meseca unapred za nas kiriju, prebacivala sam stvari i u toaletu našla belo (kokain, prim. aut.). Ja sam pozvala druga i on je uzeo i stavio na prst i između zuba i rekao mi: "Miljana utrnula mi je vilica, ovo je belo." On je uzimao viski i pivo, a onda je meni govorio da je raspoložen zbog alkohola, a zapravo je uzimao narkotike. On može sada da krivičnu prijavu protiv mene podnese, ali ja imam 10 svedoka koji će to sve potvrditi - rekla je Kulićeva, a onda se osvrnula na Anu Korać i Sanju Stanković i rekla da joj je makro koji podvodi ove dve zadrugarke slao podatke o njima i avionske karte sa destinacijama na koje ih je slao da pružaju seksualne usluge za novac.

Miljana: Zola je uzimao viski i pivo, govorio mi da je raspoložen zbog alkohola, a zapravo je uzimao narkotike

Naime, ona tvrdi da su devojkama bili izgovori snimanja spotova, a da su se u stvari bavile "ko zna čime".

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zola

- O svakome se sve zna. Zašto nikada niko o meni nije rekao da se bavim prostitucijom? Zato što ja nisam radila. Postoje katalozi u kojima se nalaze Ana Korać i Mina. Nisam gledala, ne zanimaju me ti katalozi. Čula sam za Minu i Anu, mada to se vidi iz aviona. Ja sam čula i za Sanju Stanković, pisao mi je makro Sanje Stanković pred ulazak u "Zadrugu". Slao mi je i karte koje je Sanji slao, na kartama je pisalo: Sanja Stanković i Ana Korać. Navodno su snimale spot, a ko zna šta su radile. Ana, Sanja i Mina, za njih sam čula - pričala je zadrugarka.

Podsetimo, Kulićeva je u toku trajanja rijalitija "Zadruga" iznosila slične tvrdnje na račun Ane i Sanje i još tada je govorila da su prostitutke, čak je u određenim momentima pominjala i njihove cene. Miljana je izlazila nekoliko puta iz rijalitija tako da je pri svakom povratku imala sveže informacije o aferi "prostitucija", čije su glavne akterke ove dve zadrugarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Drinka

05.08.2019 11:18

Miljana Kulić je pričala bajke za odrasle. Ja joj ništa nisam poverovala. A vi?

Mile

05.08.2019 15:59

Ako je tuze svi koje je vredjala, ode ona u zatvor a ne u Zadrugu.