Maja se pomirila sa majkom, ali ne može potpuno da joj oprosti: Kako da zaboravim to što nije bila pored mene kad je bilo najteže!

Autor: Pink.rs

Zadruga

04.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković tokom učešća u "Zadruzi" pominjala je samo svog oca, a sada je prvi put progovorila o majci, pa priznala i da se ona javila kako bi se pomirile.

RepublikaFoto: instagram.com/maja_marinkovic_official
Maja Marinković

Maja je prvo napomenula da neke stvari ipak nikada neće moći da zaboraviti

- Izgladile smo odnos, smatram da svako dete treba da ima oba roditelja i da je u super odnosima sa njima, ukoliko je to moguće. Još uvek mi ta tema izazove emocije. Sada smo okej. Neću nikada zaboraviti da nije bila pored mene u najtežim trenucima - rekla je Maja, a onda je otkrila da li joj je majka zamerila na ponašanju u rijalitiju:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

- Nije ona tu bila, tako da nema pravo ni da mi zamera ništa. Nisam ja imala greške generalno. Imala sam samo tu jednu grešku, ali ja sam bila iskrena i tako i postupila. Čujemo se nas dve, baš idemo na masažu u jedan spa centar za par dana. Volela bih da opstanemo, da se ne svađamo - pričala je Marinkovićeva, a onda smo je upitali šta bi majka mogla da uradi da pogorša dobar odnos koji je još uvek svež.

- Mene više ništa ne može da iznenadi, ona gubi ako uradi nešto loše. Izdaju sam već od nje doživela. Ipak je ona imala želju da se nađemo i da popričamo, pomogao je tu i njen dečko. Drago mi je što ima tako dobrog čoveka pored sebe, koji može da utiče na nju - završila je bivša zadrugarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading