(JEZIVE FOTOGRAFIJE) Dragana Mitar brutalno pretučena: Divljački je izudarali pesnicama, cela glava joj u zavojima!

Autor: Svet

Zadruga

02.08.2019

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar pretrpela je šok na odmoru u Crnoj Gori kada ju je nepoznati napadač ispred zgrade nekoliko puta udario pesnicama u glavu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar...

Iako ne može argumentovano da okrivi svog još uvek zakonitog muža Sinišu Dragutinovića, koji je u Budvi sa novom devojkom Andrijanom, njih dvoje su se sreli i pored toga što on ima zabranu prilaska Dragani.

- Susret se desio u jednom butiku i on je odmah izašao jer ne sme da ima ikakav kontakt s njom. Već sutradan ona je napadnuta ispred svoje zgrade kada je u večernjim satima krenual do prodavnice. Dragana nije videla ko je s leđa udara jer je bio mrak, ali kada je zavrištala, dva momka su pobegla.  Olja Bajrami čula je viku, odmah je istrčala iz stana i zatekla preplašenu Draganu, kojoj je zatim ukazana pomoć - priča izvor.

Dragana je kasnije uslikana sa prevojem oko glave, ali nije želela da komentariše situaciju, ali je priznala da joj nije drago što je njen muž u Budvi, jer je on ranije fizički i psihički zlostavljao.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Jasmin

02.08.2019 12:54

Sada počinje gluma.

Mrki

02.08.2019 18:30

A ko je ona?

Neko

02.08.2019 19:07

Odglumila napad i da nije videla napadače. Uvila zavoje oko glave pa ih u sobi skinula.

Marko

02.08.2019 21:32

Pa nije toliki kreten da posle svega sto je pricala on posalje nekog da je prebije.Daj providno je do jaja.Dragana mozes ti to bolje..nisi dete .