Maja Marinković iznela šokantne tvrdnje: Marko je sa Lunom da bi mu plaćala kiriju

Autor:

Zadruga

02.08.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković gostujući u emisiji "Narod pita" iznela je šokantne tvrdnje na račun Marka Miljkovića. Bivša zadrugarka tvrdi da je Markova veza sa Lunom lažna, te da je on koristi zbog finansijske koristi.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Maja Marinković

Naime, Marinkovićeva je u emisiji iznela tvrdnje da Luna nije njegov tip devojke, već ona, ali da je korist koju ima od Đoganijeve presudna u ovom slučaju.

- Smatram da je on jedno dno dna od muškarca. To je njegov obraz. U vezi je sa Lunom jer je kirija u Beogradu jako skupa da bi on mogao to da isplati. On je prokockao dosta toga u životu i više mu se isplati da bude u toj fejk vezi nego da plaća stan. Da nisam htela, ne bih ni bila s njim. Njegova sestra je pričala kako mu se mnogo dopadam još pre rijalitija, pitao me je da idemo na piće kada je hteo da me uputi u rijaliti. Kada smo ušli u kuću, prve dve nedelje smo se družili - rekla je Maja i nastavila da priča o Markovom ponašanju na početku rijalitija.

Maja: On je prokockao dosta toga u životu i više mu se isplati da bude u toj fejk vezi nego da plaća stan

- Sećamo se da je on psovao Luni i porodicu i da joj je svašta pričao. On je sa svim ženama imao sukob u kući. Može on da izađe iz sela, ali selo ne može iz njega - rekla je Maja, a zatim nabrojala ostale zadrugarke s kojima je bio pre Lune i time potkrepila tvrdnje da je sa Đoganijevom iz koristi.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luna i Marko

- Ja sam bila njegov prvi izbor, a onda se desila scena gde je imao seks sa Doroteom od 18 minuta. Posle je bila priča sa Marijanom, pa sa Draganom, a Luna je njegov peti izbor. Red je da u 35 godina uradi nešto, ne može da glumi mangupa sa golfom - bila je oštra zadrugarka.

Podsetimo, Maja i Marko su jedne večeri imali seks i nakon toga su uplovili u vezu, koja je ubrzo okončana, a nakon toga su krenuli njihovi žestoki okršaji i teške optužbe. Marko je na svaki mogući način vređao svoju bivšu, ali ni ona njemu nije ostajala dužna. Nakon toga zadrugar je uplovio u vezu sa Lunom, ali smirivanja strasti i količina uvreda se nije smanjila između bivših ljubavnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

02.08.2019 13:43

"Maja, telo zmaja, glava samuraja" - by Marko Miljkovic XD