Dušica pred svima ispričala o Kiji i svom bivšem: U studiju muk!

Autor:

Zadruga

01.08.2019

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije da je Kija Kockar "skinula" dečka Dušici Jakovljević, prekinula je sinoć voditeljka javnim obraćanjem. Dušca je svima otkrila u kakvim je odnosima sa Milošem Dimitrijevićem sa kojim je sada, navodno, Kija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suparnice... Dušica i Kija

Naime, usred emisije "Narod pita", gledatelji su počeli da zapitkuju Dušicu o tome pa je voditeljka odlučila da progovori o svom emotivnom životu:

- Dušice, a to što pišu da vam je Kija preotela dečka, da je u vezi sa vašim bivšim? - znatiželjni su bili gledaoci "Zadruge - Narod pita", a onda je Dušica po prvi put javno prokomentarisala navode koji su šokirali mnoge. 

Foto: instagram.com
Dušica i Miloš

- Znate kako, taj čovek je i dalje prisutan u mom životu, kao što je bio i pre nego što smo ušli u vezu, tako je sada i nakon nje. Mi više nismo zajedno... Za ostalo ne znam, ali ako i jesu u vezi, želim im sve najbolje - rekla je Dušica, pa svima zapušila usta. 

Sudeći po društvenim mrežama, mnogima i dalje nije najjasnije da li je Dušica ovim potvrdila navode, ili je jednostavno želela da njeno ime prestane da se vezuje za Kiju i bivšeg.

Inače, kada se pročulo da je Kija sa Milošem Dimitrijevićem, bivšim fudbalerom Crvene Zvezde, ona se oglasila na Instagramu rečima:

Foto: youtube.com/ FM Play
Tvrdi da nije skinula dečka Dušici... Kija

- Nikome nisam skinula dečka ili otišla na letovanje sa zauzetim dečkom. Takvi epiteti ne stoje pored mog imena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
pula

01.08.2019 12:19

Taj čovek je i dalje prisutan u Dušicinom životu, kao što je bio i pre nego što su ušli u vezu, tako je sada i nakon nje. Onii više nisu zajedno. Znači da je on slobodan (Slobodan).

Odgovori 26 0
Tamara ana

01.08.2019 13:26

Ovaj momcic-sa likom deteta, nije ni za jednu ni za drugu. One su kao tete pored njega. A sto se tice lepote-slika sve govori. Dusica je znatno lepsa od Kije.

Odgovori 7 26
Sladjana

01.08.2019 17:00

Svasta, zar je neko mogao pomisliti tako nesto za gospodju Kiju?? Pa nije nju mama tako vaspitala......? Kija je svetica, bivsa stjuardesa koja JOS visoko leti...???

Odgovori 6 17
Vesna

02.08.2019 18:48

Dusica odavno nije sa ovim momkom.