Udala se Aleksandra Subotić: Ovo su svi detalji venčanja sa Pecom!

Autor: Star

Zadruga

31.07.2019

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić od završetka Zadruge, letuje u Crnoj Gori gde je i njen novi dečko Peca. Njih dvoje su se upoznali pre njenog povratka u Zadrugu, a odmah nakon izlaska, ona je počela da se viđa sa njim i otišla u Crnu Goru.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Peca i Aleksandra...

Ona je u emisiji Narod pita izjavila kako namerava da ovoga puta ne brza kada je ljubav u pitanju i da želi ozbiljno da upozna Pecu, pre nego što nešto ozbiljno bude planirala sa njim.

Ipak, kako pišu mediji, ona se u tajnosti i u prisustvu dva svedoka udala za Pecu. Aleksandra je obavestila samo svoju majku Ljubu o tome. 

- Aleks se nikad nije osećala tako zaštićeno i srećno kao pored Pece. Oni su na neki način imali test ljubavi kada se ona vratila u rijaliti, a čim je izašla shvatila je da je njemu stalo do nje - kaže izvor. 

RepublikaFoto: facebook.com/dejanboljević/e-stock agency
Aleksandra Subotić...

Aleksandra je navodno posumnjala i da je trudna, ali nije to proverila. 

- I da nije trudna, veliki su izgledi da će se to desiti. I Peca bi voleo da sa Aleks ima porodicu jer se on nije ženio, a ima sina Vuka koji sada puni 4. godine - kaže izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Slavko

31.07.2019 11:54

Nigde ne pročitah detalje o venčanju.

Odgovori 25 0
Cerar

31.07.2019 16:04

Pošto Aleksandra mnogo laže, ja joj sada ne verujem.

Odgovori 23 2
Alibaba

01.08.2019 10:05

Aleksandra voli da se slika i pokazuje svoje slike. Ne verujem da nije htela da nam pokaže svoje venčanje. Ali venčanje nije bilo, a kad će ne znamo.