Đoganijeva udarila kontru rođenoj majci: Anabela ne odobrava Luninu vezu sa Markom i ovakav ćerkin postupak će je jako povrediti!

Autor:

Zadruga

30.07.2019

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u životu Lune Đogani čini se nikada neće prestati. Ona je imala burnu vezu sa Slobom Radanovićem, a potom i buran raskid, osudu ljudi zbog toga što je bio oženjen, a onda ponovni ulazak u rijaliti, vezu sa Miljkovićem koja je takođe bila teška, raskid sa njim samo jedan dan pred finale, a potom i pomirenje nakon izlaska.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Taman kada se činilo da je sve gotovo i da će njih dvoje konačno da pronađu mir u svom životu i ljubavi, dogodilo se to da Anabla, Lunina majka, nikako ne želi da prihvati Miljkovića zbog svega što je on uradio Luni u rijalitiju. 

Ona je otputovala na letovanje, a da se sa njim nije ni jednom susrela. Miljković kaže da odnos sa njom nije sjajan, ali da planira da sve izgladi kada se ona bude vratila. 

RepublikaFoto: printscreen/TvPink/e-stock/S.Kostić
Marko i Anabela...

Luna je izjavila nedavno da je Anabela ljuta na nju jer joj je po izlasku rekla da će da nastavi dalje i da preboli Marka, a samo par dana nakon toga mu je oprostila i pomirila se sa njim.

Danas je Luna na svom storiju objavila fotografiju lava koji stoji sam uz reči: "Bori se za ono u šta veruješ, pa makar stajao sam!", a sve uz ruke skupljene za molitvu. 

Foto: instagram.com/luna_djogani
Lunina objava...

Da li je to Luna mislila upravo na ovu situaciju, te ne mari za majčine savete da se okane Miljkovića, ostaje da vidimo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jakovo

30.07.2019 20:43

Niko u Beogradu ne sme protiv Anabele jer neće dobro proći. Jača je i od Željka Mitrovića.

Odgovori 13 1