Kulićka se opasno uzvezdila: Tražila abnormalnu cifru za ulazak u "Zadrugu 3"!

Autor: D. Lukić - M. Đedović

Zadruga

30.07.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić uživa u vremenu van rijalitija sa svojim najbližima u rodnom Nišu, a kako je i ranije najavljivala da jedva čeka da uđe u narednu sezonu rijalitija, u dogovoru sa produkcijom imala je i više nego visoke kriterijume.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić...

Naime, kako Rijaliti saznaje, Nišlijka je prihvatila da u najgledaniji rijaliti uđe s naslednikom za pozamašan nedeljni honorar, ali je imala i specijalne zahteve.

Miljana je u razgovoru sa nadležnima naglasila da bi, pored dadilje, volela da ima i pomoćnicu koja će da sređuje deo u kom mali Željko i ona borave, ali i mogućnost da izlazi van zidina Imaginarijuma kako bi mogao vreme da provodi sa vršnjacima.

- Miljana je odavno potvrdila da želi da uđe u "Zadrugu 3", a kako zna da je jedna od učesnica koja i te kako ima iskustva u rijalitiju, u toku razgovora sa produkcijom je imala posebne zahteve. Rekla je da bi joj odgovarali uslovi i specijalan tretman koji je imala u prethodnoj sezoni, ali da sada ima još neke prohteve. Pitala je da li bi joj produkcija omogućila da, ako bi ušla sa Željkom, on imao nekoliko sati u toku dana koja će da provede van rijalitija da bi bio u kontaktu sa vršnjacima. Htela je da njen sin ima oko četiri sata, koja može da provede napolju, a u tom periodu mogu da ga posete nakratko i ostali članovi porodice. Kulićka je zahtevala i dodatnu pomoć kada je posluga u pitanju, pa je, pored dadilje, koja će danonoćno paziti na malog Željka, tražila i pomoćnicu, koja će čistiti i održavati urednim prostor u kom će ona sa Željkom da boravi i spava - saznali smo na početku od izvora bliskog Miljani.

Pored dadilje, traži i pomoćnicu, koja će da sređuje deo na imanju u kom ona boravi

Kulićka, prema spekulacijama, imaće i znatno viši nedeljni honorar, a za ponovno učešće u rijalitiju tražila je vrtoglavih 100.000 evra.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

- Miljana je znala da će produkcija da prihvati njene zahteve i odobri joj visok honorar, koji kada se zbroje nedeljna primanja iznosi oko 100.000 evra, jer sebe smatra odličnim rijaliti-igračem. Iako joj je majka Marija savetovala da bi možda bilo pametno da napravi malu pauzu sa ulascima u rijaliti-programe, Miljana ju je odmah sasekla u priči i objasnila da ona obožava rijaliti i da će opet da uđe i bez njenog pristanka. Kulićeva je bliskoj prijateljici rekla da će ovog puta da joj bude još lakše u Imaginarijumu jer će imati dodatnu pomoć, koju joj je produkcija omogućila, ali je raduje i činjenica da je Željko porastao i da će joj biti mnogo lakše da se stara o njemu - priča nam sagovornik.

Foto: printscreen/TVPink

Marija: Ulazim i ja u rijaliti zbog para!

Majka Miljane Kulić Marija Kulić otkrila je nedavno da će ona sa ćerkom ući u "Zadrugu 3" zbog novca. Naime, Kulićke su dobile ponudu koje se ne odbija, a kao i do sada, televizija Pink obaveze ispunjava, pa je Marija povedena tim odlučila da ipak uđe u Imaginarijum.

- Nek traje koliko god da hoće, oni plaćaju dobro, baš me briga koliko ću ostati tamo - rekla je Marija.

Podsetimo, Miljana i Marija su ušle u "Zadrugu 2" kao takmičarke, ali nakon Miljanine diskvalifikacije rijaliti je napustila i njena majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Kuma

30.07.2019 16:38

Treba da traži i vozača, vrtlara, vratara, čistača bazena, kuvaricu, probača jela i stražara.

Odgovori 28 0
Tamara ana

30.07.2019 16:39

Ko hoce nek gleda Zadrugu 3 sa ovim likovima. Ja sad znam sigurno da necu.

Odgovori 30 0
dragana

31.07.2019 05:28

Dosadni su isti likovi,dajte nove face,ne trebaju nam vise Miljane,Marije,Kije,Stanije,lepi Mića i ostali,oni su prohujali sa vihorom

Odgovori 15 0
Drina

31.07.2019 08:21

Treba uvesti nove likove bez dece.

Odgovori 10 0