Žestok obračun majki u trećoj sezoni : Davidova majka i Ljuba u "Zadruzi 3"!

Autor:

Zadruga

30.07.2019

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisak učesnika "Zadruge 3" se svakodnevno širi, a prema najnovijim informacijama na imanje u Šimanovcima u septembru useliće se majke od najkontraveznijih učesnika, a ujedno i ljute protivnice Ljuba Pantović i Biljana Dragojević.

Foto: e-stock/Instagram
Ljuba i Biljana

Njih dve se već dugo prepucavaju preko društvenih mreža, ali ovoga puta ćemo moći da vidimo kako njihov sukob izgleda uživo.

Naime, kako Rijaliti saznaje prodikcija "Pink"televizije je već obavila razgovor sa Davidovom majkom i ostaje još da Biljana potpiše ugovor i time osigura svoj ulazak u rijaliti. Zasigurno je Bilja jedan od zanimljivih igrača, posebno što je do pre neki dan kovala u zvezde svoju bivšu snajku Aleksandru Subotić koju otkako je njen sin David ostavio ne može da podnese.

To neće biti sukob majki, pošto sam ja majka, a ona laprda. To će biti sukob Ljube Pantović i gmizavca, kaže Ljuba

- Biljana je od samog starta pokazala interesovanje za ulazak u novu sezonu najgledanijeg rijalitija, pošto kako ona kaže postoje stvari između njene i porodice Subotić koje su ostale nerazjašnjene. Takođe, ona je napomenula da joj je želja da raskrinka majku i ćerku, tj Aleksandru i Ljubu - kaže izvor blizak produkciji.

Kako je "Zadruga"poznata po tome da u svakom pogledu pomera granice, jasno nam je da čće se u novoj sezoni Biljana sastati sa Ljubom koja je za Rijaliti potvrdila da ako uđe Davidova majka i ona će rado da uđe da je ućutka jednom za svagda.

- Toj spodobi mogu samo jedno da poručim, a to je "čekam te kalašturo u inaginarijumu". Žena nije za rijaliti, mogu za doručak da je pojedem i nju i njenog govnavog sina, sa kojim ću tek da se obračunam. Ta gospođa je izgubljena osoba, toliko je bolesna da zahteva hospitalizaciju. Međutim, moram vam reći da mi se sa druge strane ta ideja sviđa da Biljana uđe u "Zadrugu 3", a znate zbog čega? Da bi zaradila pare i vratila mojoj ćerki Aleksandri, pošto joj je pokrala na hiljade evra i uz to naplaćivala debelo svaku uslugu - rekla je Ljuba za Rijaliti i dodala:

- Ko god mene spomene on nestane sa lica zemlje, tako će biti i sa gospođom Dragojević. I moram da kažem to neće biti sukob majki, pošto sam ja majka , a ona laprda. To će biti sukob Ljube Pantović i gmizavca.

Podsećamo da su Biljana i Ljuba najgnusnije stvari pričale jedna o drugoj još dok su David i Aleksandra bili u vezi. Pantovićka je od samog starta bila protiv Davida sa debelim razlogom, dok je Biljanu optužila da je ćerku okrenula protiv nje. Sada su se majka i ćerka udružile u sukobu protiv Biljane

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Živo

30.07.2019 13:53

Sad je i Ljuba "majka". Do sada nije mogla da se time pohvali.

Odgovori 21 0
Ljubica

30.07.2019 17:12

Jeste majka samo ako joj se plati

Odgovori 17 0