Ispovest Markove majke: Anabela mrzi mog sina, a mene ponižava gde stigne!

Autor:

Zadruga

30.07.2019

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Miljković, majka učesnika "Zadruge", Marka Miljkovića rešila je da prvi put nakon završetka rijalitija progovori o vezi Marka i Lune Đogani, ali i o Anabeli Atijas.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Neda se izjadala... Nedeljka, Marko i Anastasija

Neda za Rijaliti priznaje da je mnogo kivna na Anabelu zato što ona mrzi njenog sina. Takođe, otkriva da je više puta želela da porazgovara sa Luninom majkom, ali ona nikada nije htela da je sasluša niti da joj da priliku da kaže šta ima.

RepublikaFoto: e-stock, ST/D. KADIĆ
Mrzi ga, a ne zna zbog čega... Marko i Anabela

- Anabela me je jako razočarala, ona mrzi mog Marka, a ni sama ne zna zbog čega. Mene jako boli što se ona tako ponaša prema mom detetu, a da vam iskreno kažem, ni prema meni nije bila bolja - počinje priču Neda i priseća se kako se Anabela ponela prema njoj kada su se zajedno našle u Pinkovom studiju u Šimanovcima povodom finala "Zadruge".

Jako me boli što se tako ponaša prema mom detetu i što od mene beži. Ne znam što se protivi toj vezi, što sa mnom neće da priča ako je ljuta na Marka- kaže Neda

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Neda i Gagi

- Anabela je bežala od mene, nije htela ni da se pozdravi sa mnom. Gagi i ja smo sedeli jedno pored drugog, a ona je bila s druge strane. Bilo mi je glupo da je ne pozdravim pošto su nam deca zajedno, međutim, kada sam joj prišla i rekla joj da je rodila divno dete i da Lunu mnogo volim i da sam ponosna na nju, ona mi je samo rekla "dobro" i okrenula se - kaže Markova majka i objašnjava da se osećala jako ružno kada ju je Anabela tako ponizila.

Neda: Čujemo se svaki dan i kažu mi da su prezauzeti, ali da uživaju u ljubavi

RepublikaFoto: youtube.com/ Highlander
Nedeljka Miljković

- Ne znam što se protivi toj vezi, ne znam što sa mnom neće da priča ako je ljuta na mog sina. Znam da ni Marko ni Luna nisu bili zlatni unutra, nedajbože da uđe opet u rijaliti, ne bih to preživela, ali mi kao roditelji ipak treba da ih razumemo. Njima je najteže bilo u rijalitiju, a oni su se ipak izborili i sada su srećni - kaže Neda i dodaje da je sa Markom i Lunom stalno u kontaktu.

- Čujemo se svaki dan i kažu mi da su prezauzeti, ali da uživaju u ljubavi. Nadam se i želim im da zauvek ostanu zajedno - zaključila je Markova majka.

Podsećamo, Anabela se od početka protivila vezi Marka i Lune, a sve zbog toga što je saznala da je navodno Marko nagovarao Lunu da zajedno konzumiraju narkotike. Takođe, javno je govorila da joj se ne sviđa Markov odnos prema Luni i da ona tek treba da pronađe pravu ljubav.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suzana

30.07.2019 12:55

Anabela mrzi ceo svet.

Odgovori 10 2