(FOTO, VIDEO) David Dragojević proslavio rođendan u velikom stilu: Oduševljen pokazao poklon od brata i snajke!

Autor:

Zadruga

29.07.2019

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završila se i druga sezona rijaliti programa "Zadruga", a bivši učesnici su i dalje u žiži interesovanja. Porodice Dragojević i Korać našle su se na okupu jedim lepim povodom i snimkom koji su postavili na svojim Instagram profilima su zapalili društvene mreže.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
David i Dejan...

Podsećanja radi, David Dragojević godinama nije razgovarao sa rođenim bratom Dejanom Dragojevićem. Međutim, po izlasku iz Bele kuće, rešio je da promeni tu situaciju. Dva brata su se izmirila i sada uživaju u ljubavi. Sa njima su non stop i njihove lepše polovine Ana Korać i Dalila Dragojević.

Danas su se okupili u jednom beogradskom restoranu kako bi se dodatno zbližili. Dalila i Dejan su pripremili specijalno iznenađenje za Davida, a on je bio oduševljen i nije mogao da sakrije osmeh na licu. Naime, oni su mu kupili tortu na kojoj je bila svećica i zamolili su osoblje restorana da otpeva rođendansku pesmicu. David ovo sigurno nije očekivao, jer je njemu rođendan tek 7-og septembra, a snajka i brat su hteli ovim postupkom da se našale.

RepublikaFoto: instagram.com/david__dragojevic_official
Ulepšali Davidu veče...

U tom raspoloženju su mu priredili još jedno iznenađenje. Kao poklon su mu dali majicu i čestitku u kojoj se nalazio novac za kako kažu "čuvenu pljeskavicu". Pretpostavljamo da je to neka interna fora sa pljeskavicom i da je samo njima jasno o čemu se radi.

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
David oduševljen...

David je razvukao osmeh od uveta do uveta i bio je odušeljen. Po njegovoj reakciji možemo da zaključimo da su mu ulepšali veče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja sam onaj koji slavi rodjendana dva ? @dalila_dragojevic_official Vratiću vam za ovoooo ??? @ana_korac

A post shared by David Dragojevic (@david__dragojevic) on Jul 29, 2019 at 12:34pm PDT

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Suzana

29.07.2019 21:00

Srećan rodjendan!

Odgovori 20 3
Suzi

30.07.2019 08:00

Život je kratak, ne mozes bezati, vazno je samo dobro se zezati.

Odgovori 15 0