Počinje najsuroviji rat dveju suparnica: Aleksandra i Ana idu na sud!

Autor:

Zadruga

29.07.2019

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su u emisiji "Narod pita" gosti Darka Tanasijevića bili Ana Korać i David Dragojević. Otkrili su mnoge detalje iz njihovog privatnog života i svemu što ih je sačekalo nakon izlaska iz Zadruge.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac/instagram.com/___californicationST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ana, David, Aleksandra...

Svi smo upoznati sa pričom da je David uplovio u vezu sa Anom, dok je još uvek zvanično bio u vezi sa Aleksandrom Subotić, te nije bilo moguće da se ne dotaknu i ove teme. Naime, nakon Aleksandrinog povratka u Belu kuću posle diskvalifikacije, Subotićeva je iznela niz osuda na Anin račun. Ana je poručila da je tužila i da će sve optužbe morati da dokaže na sudu.

Voditelja je zanimalo i da li je ovaj ljubavni par gledao emisiju kada je Aleksandra bila gošća, kao i šta misle o njenom novom izabraniku Petru.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra sa svojim izabranikom...

- Nismo gledali tu emisiju, gošća nije bila zanimljiva pa smo gledali film. Videli smo neke klipove, šta da kažemo. Ja sam Aleksandru tužila i jedva čekam da dokaže sve što je pričala. Vređala me je da ja idem sa starijim muškarcima, a sada ona ima starijeg dečka. Odakle njoj sada da ide na letovanje? Sve što je o meni pričala, ona sada to radi. Ne bih njenu simpatiju baš komentarisala - rekla je Ana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra i Ana...

- Ja sad ne znam kakav je njihov odnos, ali ako je ona srećna i ako se pomirila sa svima to je okej. Ako to njoj odgovara, to je top. A to što je Ani prebacivala, gde je njoj radni staž? Šta je ona radila? Zašto nije našla svog vršnjaka? - pitao se David.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ana

29.07.2019 16:37

Tako je. Na sud! Na sud! Dokaze, dokaze, dokaze. Dokaze dajte.

Odgovori 33 1
Jovan

30.07.2019 08:20

@Ana - Samo presuda Srbe spasava.

Odgovori 13 0
Zeka

29.07.2019 17:00

Samo sudsku presudu priznajem. Ne priznajem "rekla-kazala" i "priča se po gradu".

Odgovori 29 0
Ana

29.07.2019 17:23

Tako je. Na sud! Na sud! Dokaze, dokaze, dokaze. Dokaze dajte.

Odgovori 27 0